Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γενοκτονία Νέας Μορφής Εφαρμόζεται στην Ελλάδα.



Πηγή: αἰέν ἀριστεύειν

Το τελευταίο καιρό συνεχώς ακούμε ότι η Ελλάδα είναι το πρώτο πειραματόζωο για να εφαρμοστούν στη συνέχεια συγκεκριμένες πολιτικές και στις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη. Δυστυχώς τα γεγονότα είναι πολύ πιο δραματικά από αυτά που υποψιαζόμαστε.
Όσοι έχετε τη δυνατότητα προχωρήστε στη παρακάτω έρευνα. Επισκεφτείτε τα νοσοκομεία της περιοχής σας και ρωτήστε του υπεύθυνους για το ποσοστό των τραυματισμένων στο νοσοκομείο από προσπάθειες αυτοκτονίας . Θα εκπλαγείτε από τους αριθμούς.Υπολογίζεται ότι για κάθε πετυχημένη αυτοκτονία υπάρχουν γύρω στις 10-15 ανεπιτυχείς αυτοκτονίες οι οποίες έχουν οδηγήσει σε ισάριθμους τραυματισμούς. Αυτό το στοιχείο δε θα το μάθετε από τα ΜΜΕ. Υπολογίστε λοιπόν ότι για τις 2500 νεκρούς από τα τελευταία 2 χρόνια των μνημονίων υπάρχουν αντίστοιχα 20-25000 άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να πεθάνουν άμεσα! Μία πόλη ολόκληρη. Δυστυχώς οι αναλογίες δε σταματούν εδώ. Υπολογίστε έναν τεράστιο αντίστοιχο αριθμό- οποίος δε μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή ακριβώς- ανθρώπων οι οποίοι δε σκέπτονται να αυτοκτονήσουν άμεσα αλλά ως ιδέα υπάρχει στο μυαλό τους.
Συνδυάστε τα δεδομένα αυτά με την καταστροφή της υγείας, την έλλειψη της φαρμακευτικής δαπάνης την υπερφορολόγηση των πολύτεκνων και τα κομμάτια του πάζλ αρχίζουν να ενώνονται ταχύτατα.
Οι νέες γενοκτονίες είναι πολύ πιο προηγμένες σήμερα από αυτές που έχουμε μάθει στην ιστορία. Ποιος ο λόγος να στείλεις στρατό και αεροπορία να βομβαρδίσει μια περιοχή και να εξολοθρεύσει τον πληθυσμό της όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι θα το επιδιώκουν μόνοι τους λόγω της εξαθλίωσης και της απελπισίας;
Ένα άλλο «ποιοτικό» στοιχείο της νέας γενοκτονίας είναι να καταφέρεις να πείσεις την κοινωνία ότι δε βρίσκεται σε διαδικασία τελικής λύσεως και εξόντωσης αλλά να φροντίσεις να διαχωρίσεις τον κάθε θάνατο ξεχωριστά και να του αποδώσεις το χαρακτηριστικό της σύμπτωσης. Εννοείται ότι όποιος αποτολμήσει να συνδέσει τμήματα του πάζλ γελοιοποιείται ασύστολα ως γραφικός. Με αυτές τις τεχνικές όταν το σύνολο της κοινωνίας θα αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι βαθύτερο συμβαίνει , τότε θα είναι πολύ αργά για την ίδια την κοινωνία.
Τι χρειάζεται για να οργανώσεις μία νέου τύπου γενοκτονία;
Το πρώτο στάδιο είναι η διαφθορά της , η καταστροφή κάθε μορφής συλλογικότητας και αποθέωσης του ατόμου και του ατομικισμού στη συνέχεια.
Κατόπιν τα πράγματα γίνονται απλούστερα. Χρειάζεται να επενδύσεις σε δωσίλογους πολιτικούς αμοραλιστές οι οποίοι έχουν πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα τους και επομένως θα εκβιάζονται εύκολα.
Στις 17 Ιουνίου καλούμαστε αν θα στηρίξουμε πολιτικές γενοκτονίας και τη συνέχισή τους . Δυστυχώς στις νέου τύπου γενοκτονίες θα συμμετέχουν και πολίτες της κοινωνίας με τη ψήφο τους , την απάθεια τους και με τη σιωπή τους. Η θέση ότι οι λαοί είναι πάντα άμοιροι ευθυνών και έχουν το ακαταλόγιστο δεν ίσχυσε ποτέ.
Μενέδημος

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου