Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Σφοδρή επίθεση του Ερντογάν στις ΗΠΑ


Επίθεση στις ΗΠΑ εξαπέλυσε για πολλοστή φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτήρισε τις ΗΠΑ ως τη χώρα που προσπαθεί να διαμελίσει την Τουρκία δίνοντας όπλα σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως οι Κούρδοι της Συρίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι στις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, σκοτώθηκαν 10 χιλιάδες τρομοκράτες και η Τουρκία είχε την ίδια περίοδο 945 νεκρούς. Στις ίδιες επιχειρήσεις κατασχέθηκαν 8 χιλιάδες 300 όπλα, ένα εκατομμύριο 270 σφαίρες, 360 τόνοι εκρηκτικής ύλης, 18 χιλιάδες χειροβομβίδες και χειροποίητα εκρηκτικά.

«Τώρα σας ρωτώ. Ποιος είναι ο σκοπός αυτών που δίνουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις αυτά τα πυρομαχικά, τα τόσα όπλα που είναι ικανά να εξοπλίσουν ένα στρατό; Ας μην κοροϊδευόμαστε. Είναι φανερό ότι στόχος τους είναι να μοιράσουν την Τουρκία, να τη διαμελίσουν, όπως έκαναν με τις άλλες χώρες τις περιοχής μας αφήνοντάς τις εκτεθειμένες», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.


ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=609492&catID=182&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου