Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο Ομπάμα στο μυστηριώδη και νεόκτιστο καταφύγιο του Λευκού Οίκου προετοιμάζεται για το Μεγάλο Γεγονός...την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του!!!

Ο Ομπάμα στο μυστηριώδη και νεόκτιστο καταφύγιο του Λευκού Οίκου προετοιμάζεται για το Μεγάλο Γεγονός...την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του!!!



Ένα πραγματικά ζοφερό "επείγον δελτίο δράσης» που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών ( ΥΠ.ΕΞ ) νωρίτερα σήμερα αναφέρει ότι η κύρια διεύθυνση πληροφοριών ( GRU ) έχει λάβει μήνυμα από «υψηλά ιστάμενες» πηγές στο Πεντάγωνο ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε το ταξίδι του στην Ασία και αποσύρθηκε με πολλούς από τους κορυφαίους συμβούλους του στο μυστηριώδη και νεόκτιστο καταφύγιο του Λευκού Οίκου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτό που πολλοί στις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου καλούν Μεγάλο Γεγονός ( "Big Event").

Σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι αυτές οι πηγές της GRU πουκοινοποιήθηκαν από τους ομολόγους τους του Πενταγώνου την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν ότι ο Ομπάμα ετοιμάζεται να επικαλεστεί τις εξουσίες που παρέχονται σ 'αυτόν υπό το 50 USC κεφάλαιο 13 θεωρώντας ότι διάφορες αμερικανικές πολιτείες είναι τώρα σε μια "κατάσταση εξέγερσης" επιτρέποντας του έτσι να επικαλεστεί το νόμο περί εθνικής έκτακτης ανάγκηςυπό το 50 USC § 1621 και να επικαλεστεί το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο " "συνέχεια της κυβέρνησης σχέδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα του επιτρέψουν, κατ 'ουσίαν, να κυβερνήσει με δικτατορικές εξουσίες.

Εξίσου σημαντικό να σημειωθεί, ότι αυτό το δελτίο του ΥΠ.ΕΞ λέει, ότι το μυστηριώδες λευκό καταφύγιο ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο (2012) με κόστος 86 εκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) κάνοντας πάνω από δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και ο στόχος του οποίου παραμένει μυστικός.

Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί, αυτό το δελτίο λέει, ότι ο Ομπάμα σιωπηρά τον περασμένο μήνα παρέτεινε την μετά- 11/9 Δήλωση εθνικής ανάγκης, έχοντας πλέον, με τον τρόπο αυτό, την εξουσία να αναλάβει την Αμερική εφόσον το επιλέξει.
Στο πλευρό του Ομπάμα, στο σχέδιό του να αναλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό το δελτίο συνεχίζει, είναι ομάδες δημοσιογράφων (αλλιώς γνωστοί και ως "presstitutes " ) που περιλαμβάνουν πλέον κορυφαίους συντηρητικούς Αμερικανούς δημοσιογράφους που κλήθηκαν χθες σε "μία μυστική "off-the record συνάντηση στο Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο.

Ο σκοπός για τον οποίο ο Ομπάμα έχει δώσει εντολή στα δικά του προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης να προετοιμάσουν τον αμερικανικό λαό , αυτό το δελτίο αναφέρει περαιτέρω, μπορεί να φανεί από τις πρόσφατες αναφορές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν:
1.) Ο πρώην Αμερικανός Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Paul Craig Roberts ο οποίος .υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα πρέπει να δηλώσει έκτακτη εθνική ανάγκη και να κυβερνήσει ως δικτάτορας

2). Το μέλος του Κογκρέσο των ΗΠΑ Sheila Jackson Lee η οποία υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα πρέπει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

3.) Ο αρθρογράφος των New York Times, Thomas Friedman, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο αμερικανικός λαός στέκεται δίπλα στον Ομπάμα, .καθώς η ίδια η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο

4.) Ο αρθρογράφος των New York Times και καθηγητής της ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον Sean Wilentz, προειδοποιεί ότι το καθεστώςΟμπάμα έχει αμελήσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπερασπιστεί το Σύνταγμα και να τιμωρήσει τους Ρεπουμπλικάνους, που όπως είπε οδήγησαν τη χώρα του στην καταστροφή .

5.) Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman υποστηρίζει ότι ο Ομπάμα .πρέπει να δημιουργήσει μια συνταγματική κρίση, έτσι ώστε να αψηφήσει τους Ρεπουμπλικάνους εκβιαστές

Μπροστά στον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο αμερικανικός λαός, ιστορικοί αναλυτές του ΥΠ.ΕΞ σε αυτό το δελτίο λένε, ότι ο Ομπάμα πάει να γίνει ένας σύγχρονος Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος ήταν ο 16 ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο οποίος υπήρξε ο αρχιτέκτονας του Εμφύλιουπολέμου του 1861-1865 .

Όπως και ο Ομπάμα, ο Λίνκολν εξελέγη κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο διχαστικές περιόδους της αμερικανικής ιστορίας με το θέμα τότε να είναι πάνω από τα δικαιώματα των επιμέρους κρατών έναντι της κεντρικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε σχέση με αυτό της δουλείας.

Ο Λίνκολν, ο οποίος είχε διακηρύξει πριν γίνει Πρόεδρος ότι «η εξάλειψη και του τελευταίου , "μαύρου προσώπου από το αμερικανικό έδαφος θα ήταν" μια ένδοξη κορύφωση και που στην πρώτη Εναρκτήρια ομιλία του δήλωσε

""Δεν έχω κανένα σκοπό, άμεσα ή έμμεσα, να παρεμποδίσω τον θεσμό της δουλείας στα κράτη όπου υπάρχει. Πιστεύω ότι δεν έχω νόμιμο δικαίωμα να το πράξω, και δεν έχω καμία διάθεση να το πράξω ...

Παρ 'όλα αυτά ανάγκασε το έθνος του σε εμφύλιο πόλεμο και έγινε ο πρώτος ηγέτης των Ηνωμένων Πολιτειών που ανέστειλε το Σύνταγμα και επέκτεινε την κυριαρχία του με δικτατορικές εξουσίες.

Σήμερα πολλοί μελετητές του Lincoln και οι υποστηρικτές του Ομπάμα,αναφέρει η καναδική Free Press , λένε ότι ο Lincoln έσωσε το Σύνταγμα με την αναστολή της συνταγματικής ελευθερίας του Βορρά για όλη τη διάρκεια της διοίκησής του.

Αυτός υποτίθεται ότι "έπρεπε να καταστρέψει την συνταγματική ελευθερία, προκειμένου να την σώσει."

Ο Λίνκολν θεώρησε περαιτέρω το Σύνταγμα των ΗΠΑ ως ένα περιττό εμπόδιο στις πολιτικές φιλοδοξίες του δείχνοντας την πλήρη περιφρόνηση του για το δίκαιο του εδάφους (το δίκαιο των ιδρυτών της Αμερικής), με τη δρομολόγηση μιαςστρατιωτικής εισβολής εναντίον του Νότου χωρίς τη συγκατάθεση του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Ο Lincoln ανέστειλε το habeas corpus ( Το Χάμπεας Κόρπους είναι μια δικαστική πράξη που προστατεύει τον πολίτη από την παράνομη κράτηση, απαγορεύοντας τη δίκη προσώπων που κρατούνται παράνομα) και φυλάκισε χιλιάδες χωρίς δίκη απλά και μόνο γιατί είχαν αντίθετες πολιτικές απόψεις, λογόκρινε τις επικοινωνίες και ακόμη φυλάκισε πολλούς εκδότες εφημερίδων που αντιπολιτεύθηκαν στην τακτική του, κατάσχεσε όπλα, και όπως το άρθρο αυτό προειδοποιεί: « "Υπάρχει κάτι από αυτό που αρχίζει να ακούγεται οικείο ;


Έτσι, σήμερα, αυτό το δελτίο συνεχίζει, ο Ομπάμα έχει γίνει ο πρώτος πρόεδρος στην αμερικανική ιστορία που δηλώνει ότι δεν θα διαπραγματευτεί με τουςομολόγους του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ , διέταξε τους Ομοσπονδιακούς εργαζόμενους να ""κάνουν τη ζωή των ανθρώπων όσο πιο δύσκολη γίνεται,ανέστειλε την εποπτεία της NSA που αποτελεί την πιο φοβερή και τρομακτική μυστική αστυνομική δύναμη μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, και ελέγχει πάνω από 120.000 ένοπλους Ομοσπονδιακούς πράκτορες που μπορεί να εξαπολύσει ενάντια στον λαό του και που έχει χαρακτηριστεί ως " " εξίσου ισχυρός όσο ο στρατός των ΗΠΑ. 

Τελειώνοντας, αυτό το δελτίο προειδοποιεί, ότι με τον Ομπάμα τώρα "ασφαλή στο καταφύγιό του," τους απειλώντας ιερείς με σύλληψη , εφόσον βοηθήσουν Αμερικανούς στρατιώτες και τις τράπεζες των ΗΠΑ να τοποθετούν στα ΑΤΜ 20-30% περισσότερα χρήματα σε περίπτωση απόσυρσης χρημάτων λόγω πανικού, αυτές οι προειδοποιήσεις της GRU του "Big Event" δεν μπορούν να απορριφθούν, δεδομένου ότι μπορεί, στην πραγματικότητα, να υπάρξει πλήρη ανατροπή της Αμερικής μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Από theviralpost

Απόδοση Κειμένου dorieas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου