Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκλονιστική εξομολόγηση 17χρονης Γεζίντι για τα σεξουαλικά όργια των τζιχαντιστών: «Τους εκλιπαρούμε να μας σκοτώσουν για να γλιτώσουμε»

Συγκλονιστική εξομολόγηση 17χρονης Γεζίντι για τα σεξουαλικά όργια των τζιχαντιστών: «Τους εκλιπαρούμε να μας σκοτώσουν για να γλιτώσουμε»

ΖΑΛΟΓΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “ΑΡΕΙΟΙ” ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Μια νεαρή Γεζίντι, η οποία είναι αιχμάλωτη των αδίστακτων ισλαμιστών δολοφόνων, περιέγραψε στην εφημερίδα La Republica τη φρίκη που βιώνει ως «σκλάβα του σεξ» στην υπηρεσία της ISIS.

Η 17χρονη είπε στην εφημερίδα ότι είναι μία από τις περίπου 40 Γεζίντι, οι οποίες εξακολουθούν να κρατούνται σε αιχμαλωσία και να κακοποιούνται σεξουαλικά σε καθημερινή βάση από τους τζιχαντιστές.

Ανέφερε ότι κατέληξε στα χέρια των δολοφόνων στις 3 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον της πόλης της Σιντζάρ στο βόρειο Ιράκ και ότι τώρα κρατείται σε φρικτές συνθήκες σεξουαλικής δουλείας σε ένα χωριό νότια της Μοσούλης.

Σημειώνεται ότι Βρετανοί τζιχαντιστές που πολεμούν στη Συρία και το Ιράκ έχουν καυχηθεί στο Twitter για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίηση των Γεζίντι.

Η νεαρή γυναίκα είπε επίσης ότι είναι φυλακισμένη σε ένα κτίριο που έχει παράθυρα με κάγκελα και φρουρείται από ένοπλους άνδρες.

γεζιντι2

«Σας ικετεύω να μην δημοσιεύσετε το όνομά μου, γιατί φοβάμαι τι μπορεί να μου κάνουν. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που απλά θέλει να πεθάνει. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου που εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα σωθώ και θα καταφέρω να ξαναγκαλιάσω τους γονείς μου», δήλωσε η 17χρονη.

Η εφημερίδα εξασφάλισε τη συνέντευξη καλώντας την στο κινητό της, τον αριθμό του οποίου έδωσαν στους δημοσιογράφους οι γονείς της που βρίσκονται σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Η 17χρονη είπε ότι οι τζιχαντιστές αρχικά τους είχαν πάρει τα κινητά, όμως στη συνέχεια «άλλαξαν στρατηγική» και τους τα επέστρεψαν, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στον έξω κόσμο τη φρίκη που βιώνουν.

«Για να μας εξευτελίσουν ακόμη περισσότερο, μας υποχρέωσαν να περιγράψουμε στους γονείς μας λεπτομερώς τα όσα μας κάνουν. Γελούν μαζί μας επειδή νομίζουν ότι είναι ανίκητοι. Θεωρούν ότι είναι υπεράνθρωποι. Αλλά είναι άνθρωποι χωρίς καρδιά».

«Οι βασανιστές μας δεν σέβονται ούτε καν τις γυναίκες που έχουν μικρά παιδιά μαζί τους. Ούτε τα μικρά κορίτσια – μερικά δεν είναι ακόμα ούτε 13 χρονών», δήλωσε η Mayat, όπως είναι το ψεύτικο όνομα που έδωσε στην La Repubblica, ενώ πρόσθεσε ότι οι γυναίκες βιάζονται στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, σε τρία δωμάτια, έως και τρεις φορές την ημέρα από διαφορετικές ομάδες ανδρών.

«Μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε σκλάβες τους. Μας χτυπούν και μας απειλούν όταν προσπαθούμε να αντισταθούμε. Συχνά εύχομαι να με χτυπήσουν τόσο πολύ ώστε να πεθάνω», εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα.

Μερικοί από τους άνδρες είναι νέοι τζιχαντιστές που έχουν έρθει ​​από τη Συρία, ενώ άλλοι είναι ηλικιωμένοι.

«Αν κάποτε τελειώσουν αυτά τα βασανιστήρια, η ζωή μου θα έχει στιγματιστεί για πάντα από τα όσα έχω υποστεί αυτές τις εβδομάδες. Ακόμα κι αν επιβιώσω, δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βγάλω από το μυαλό μου αυτή τη φρίκη», συμπλήρωσε η Mayat.

«Ζητάμε από τους δεσμοφύλακες να μας πυροβολήσουν, να μας σκοτώσουν, αλλά είμαστε πολύτιμες γι” αυτούς. Αυτοί μας απαντούν ότι είμαστε άπιστες, ιδιοκτησία τους, όπως τα λάφυρα ενός πολέμου. Μας λένε ότι είμαστε όπως οι κατσίκες που πωλούνται στα παζάρια».

Οι γυναίκες προσεύχονται συνεχώς για τη σωτηρία τους.

«Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι οι πεσμεργκά θα έρθουν να μας σώσουν. Ξέρω ότι οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν. Όμως πρέπει να βιαστούν, δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξω ακόμα. Έχουν ήδη σκοτώσει το σώμα μου. Τώρα σκοτώνουν το μυαλό μου», κατέληξε κλαίγοντας η 17χρονη.

http://olympia.gr/2014/09/08/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-17%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5/#more-412957

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου