Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ? (ποιές περιοχές θεωρούνται ασφαλέστερες);
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ? 
(ποιές περιοχές θεωρούνται ασφαλέστερες); 

(Νέα που δεν θα σου πουν τα ΜΜΕ)

Η Ρωσία μεταφέρει πυρηνικούς πυραύλους στην "πόρτα" του ΝΑΤΟ... και Τούρκικα υποβρύχια αλωνίζουν σε ΟΛΟ το Αιγαίο καθώς η Τουρκία αμφισβητεί την συνθήκη της Λωζάνης.

Η Μόσχα λέει ότι πύραυλοι Iskander-M μεταφέρθηκαν στο Καλίνινγκραντ, στα πλαίσια στρατιωτικής άσκησης. Η Τουρκία και αυτή ισχυρίζεται ότι κάνει άσκηση.... μόνο που τα υποβρύχιά της δεν κινούνται στις περιοχές που έχουν δηλώσει αλλά σε όλο το Αιγαίο.

Πολλοί πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή της Ρωσίας; αποσκοπεί στο να πιέσει τη Δύση για να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα της Συρίας και της Ουκρανίας. Επίσης πιστεύουν ότι τα υποβρύχια της Τουρκίας κατασκοπεύουν για Ρώσικα υποβρύχια αλλά και εκφοβίζουν την Ελλάδα. (Και φυσικά κανουν την αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης, πράξη)

Εντωμεταξύ η Ρωσία έχει αναπτύξει πυραύλους S-300 εδάφους-αέρος στις δυτικές ακτές της Συρίας για την προληπτική αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής από βομβαρδισμούς του συνασπισμού των ΗΠΑ.

Οι διμερείς συνομιλίες (σχετικά με τη Συρία) μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ "κατέρρευσαν" και τώρα ο Πούτιν προειδοποιεί τον Ομπάμα να σκεφτεί δύο φορές πριν κάνει επίθεση κατά των συριακών στρατευμάτων του Μπασάρ Αλ Ασαντ, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται μαζί τα στρατεύματα της Ρωσίας.

Η συριακή κυβέρνηση ρίχνει όλη την ευθύνη στις ΗΠΑ και λέει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους είναι συνεργοί του ισλαμικού κράτους και άλλων τρομοκρατικών ομάδων.

Αυτό που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι, ότι η ρωσική κυβέρνηση ξεκινά ασκήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Εκατομμύρια πολιτών θα συμμετέχουν σε άσκηση εξομοίωσης για το πως θα ανταποκριθούν σε μια πυρηνική επίθεση αλλά και άλλες μεγάλης κλίμακας καταστροφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν 200.000 επαγγελματίες διάσωσης, δεκάδες χιλιάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης, και 40 εκατομμύρια πολίτες από όλη τη χώρα.

Η επόμενη σημαντική είδηση είναι, ότι μετά την ένταση στις διμερείς συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, η ρωσική κυβέρνηση αποσύρθηκε από την συμφωνία διαχείρισης και διάθεσης πλουτωνίου (για τα πυρηνικά).

ΥΓ1 - Η Γερμανία εδώ και μήνες έχει εκδώσει αναλυτικές οδηγίες προς τους πολίτες, σχετικά με τα αποθέματα τροφίμων και νερού που θα πρέπει να έχουν στο σπίτι τους, αλλά και τι θα πρέπει να κάνουν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και πως θα αντιμετωπίσουν διάφορες άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

ΥΓ2 - Αυτά κρίθηκαν σαν τα ασφαλέστερα μέρη σε περίπτωση που ξεκινήσει ανοιχτά ο 3ος Παγκόσμιος:

01. Φίτζι
02. Ιρλανδία
03. Μάλτα
04. Γροιλανδία
05. Ισλανδία
06. Χιλή
07. Μπουτάν (νότια του θιβετιανού οροπεδίου)
08. Νέα Ζηλανδία
09. Tobalu (νότιο Σουλαουέζι)
10. Ελβετία

https://www.facebook.com/GreekBurger/photos/a.194110810782507.1073741828.194107537449501/537369849789933/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου