Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Έχει ξεκινήσει το μεγάλο δούλεμα… Θεέ μου φύλαξε τους ηλίθιους από τον εαυτό τους!!

Ο θείος ΤΡαμπ κοκκινοτρίχης ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει το μισθό του πρόεδρου … !!
Λιώνουν τα γκογιμ από κάτω… να μια κίνηση ηγέτη ακούς να σιγοψιθυρίζεται….!
Ωχ μαν αμάν … τα ζα πάνε κατά τις ελιές!!
Ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ..δεν θα πάρει 400.000 ευρώ το χρόνο!! …
Τον δισεκατομμυριουχο τραμπ το σύστημα των επικυρίαρχων τον άφησε να πλουτίσει γιατί είναι αντίπαλος τους και του την έδωσε τώρα στα 70 να τα βάλει με το κακό σύστημα ..που τον ΑΦΗΣΕ να γίνει δισεκατομμυριούχος !!!!!!!!
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια …έπρεπε να γεννηθω σε έναν πλανήτη φυλακή τον καιρό που ο ιος της μαλακίας εχει χτυπησει πατόκορφα το 98% του πλανήτη!!
Και τώρα εγώ για άλλη μια φορά πρέπει να περιμένω λίγο καιρό…να με βρίζουν όλοι που δεν αγαπάω την μορφή του ηγέτη που θαυμάζουν … να ακούω ότι μαλακία μπορείς να φανταστείς…να δω όλες τις επικοινωνιακές τρίπλες του κάθε εβραιομαλακα που μας κυβερνά….και να αφήσω δημοκρατικά την μάζα να παίρνει αποφάσεις και για το μέλλον μου!
Γιατί αν δεν το κάνω …θα βγει μια συριζαια με μαύρα μαλλιά και στο κεφάλι και στις μασχάλες …και αερίζοντας το ριχτό της φόρεμα με ζωγραφιές απο λουλούδια θα με κράξει ως Φασίστα!!
Όμως το συστηματακι που ταΐζει και εκπαιδεύει την αεράτη συριζαια να έχει άποψη ….αυτό το συστηματακι που την τελευταια 20ετια …λέει στους φοιτητές …η Πολυπολιτισμικότητα
είναι καλό πράγμα … φροντίζει στον καιρό που θέλει να έρθει η συγκομιδή ..πάντα να φυτεύει στα άκρα τους δικούς του !!
Και ξαναλέω …αν ο ΤΡαμπ είναι αντι της νέας τάξης πραγμάτων …αν ο Πουτιν είναι αντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων…. μήπως μπορείς να φανταστείς στον πόλεμο που έρχεται ποιος θα κάνει το ρόλο του πράγματος …στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;
http://hellas-now.com/echi-xekinisi-megalo-doulema-thee-mou-fylaxe-tous-ilithious-apo-ton-eafto-tous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου