Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ποιό ηλίθιος ΚΑΙ υπουργός πεθαίνεις. Ο υφυπουργός Παιδείας Ζουράρις μιλάει για μαλάκες και χαρακτηρίζει τον Αμβρόσιο φασισταριό

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμβρόσιος για Ζουράρι

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις όταν κλήθηκε να χαρακτηρίσει όσους αποκαλούν τον Φιντέλ Κάστρο «δικτάτορα», αλλά και όταν αναφέρθηκε στον μητροπολίτη Αμβρόσιο.
«Είναι μαλάκες» είπε...
σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν τον Κάστρο δικτάτορα, ενώ όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τη θέση του αυτή απάντησε μόνο με μια λέξη: «βαριέμαι».
Για την κατάσταση στην Κούβα είπε ότι «ήταν ένα σύστημα άμεσης δημοκρατίας με άμεσα ελαττώματα που οφείλονται 1.000% από την κτηνώδη συμπεριφορά των ΗΠΑ, αυτά τα καθάρματα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού που έπνιξαν την Κούβα»
Εξίσου σκληρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Ζουράρις, σε συνέντευξή του, για τον Mητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο.
Συγκεκριμένα, ο κ . Ζουράρις σε ερώτηση για τη σχέση του με την Εκκλησία και ορισμένους Μητροπολίτες, έστρεψε τα πυρά του εναντίον του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου και είπε: «Με το γέρο το Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται να τα έχω καλά. Με τον "παλιό χωροφύλακα". Το "φασισταριό". Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό,τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι Μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό».


ΣΧΟΛΙΟ: Είναι πορνικός ο Ζουράρις. Καί ενθουσιάστηκε μέ τόν επαναστάτη πού μετέτρεψε τήν Κούβα σέ κομμουνιστικό μπουρδέλο.

Αμέθυστος

Ο/Η amethystos είπε...
Δέν ξέρουμε τί ψηφίζουμε καί ίσως δέν τό μάθουμε ποτέ. Οπως καί η Ελλάδα οι λαοί είναι έρμαια στό παιχνίδι τών μεγάλων δυνάμεων. Ακόμη καί ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός στηρίζεται στήν οικονομία τής ανταλλαγής. Στήν ανταλλαγή προιόντων, όπου καί οι άνθρωποι εκτιμώνται σάν προιόντα, ακόμη καί τά μέλη τής ίδιας οικογένειας.Καί ιδιαιτέρως στήν ανταλλαγή τής ψήφου. Υπάρχει ένας κατώτερος παγκόσμιος πολιτισμός, ίδιος παντού, τής δυνάμεως καί τής επιβιώσεως. Υπήρξε ένας ανώτερος όλος κι' όλος ο οποίος θεμελίωσε τήν εκκλησία. Πολιτισμός πού προσπάθησε νά θεμελιωθεί στό μέτρο, στό ήθος , στήν σωφροσύνη, στήν δημοκρατία καί ο οποίος πρόσφερε τίς κατακτήσεις του στήν οικοδομή καί διακόσμηση τής εκκλησίας τού Κυρίου. Δυστυχώς γρήγορα τό οικοδόμημα αυτό έπεσε στά χέρια τής Ρώμης, τής δύναμης, τήν οποία έντυσε μέ τό ένδυμα τού φωτός τής αντιπροσωπείας. Κατασπάραξε τήν οικουμένη μέ τό δικαίωμα στήν ζωή καί στόν θάνατο πού φέρει μέσα της η εξουσία. Οταν τό ψεύτικο ένδυμα ξεθώριασε επινοήθηκε ο κομμουνισμός, μέ νέους αντιπροσώπους. Στήν συνέχεια ο φιλελευθερισμός, σήμερα ο πολυπολιτισμός. Είμαστε τά παδιά ενός κατώτερου θεού πού έχουν αρνηθεί τήν ελευθερία τής αλήθειας χάριν τού απελευθερωτικού ψεύδους τής αργίας καί τής μικροψυχίας, από κάθε απόφαση καί ευθύνη.
https://amethystosbooks.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου