Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΑΔΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΑΝ...ΣΠΙΤΙ, ΩΣ Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗ



Ο "ΚΑΝΑΔΟΣ" ΕΜΠΝΕΥΣ!!!ΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ "ΣΕΞ", ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ !!!





IΔΟΥ Ο Α Θ Λ Ι Ο Σ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Β.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (!!!) ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΩΣ ...ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ (!) ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ!!! 


ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Θ Α Β Ο Ν Τ Α Ι ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

ΝΑΙ, ΟΙ ΠΑΛΙΟ-ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟ-ΘΡΟ-ΚΑ-ΝΑ-ΛΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ..."ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ" ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!

ΤΟΡΟΝΤΟ – Μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ εκστρατεία υπό την ηγεσία γονέων για να κρατήσει τα παιδιά στο σπίτι από την τάξη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής του Οντάριο απέκτησε από νωρίς δημοτικότητα τη Δευτέρα, καθώς το σχολικό συμβούλιο της επαρχίας ανέφερε χιλιάδες απουσιών!!!





Ο Ryan Bird, ένας εκπρόσωπος με το Σχολικό Συμβούλιο του Τορόντο, είπε ότι 34.762 μαθητές του δημοτικού ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ από την πρώτη ημέρα της εκστρατείας, η οποία σε μεγάλο βαθμό οργανώθηκε μέσω του 'Facebook'! 
Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο των 14.191 απουσιών, που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα.

Τουλάχιστον ένα από τα δημοτικά σχολεία της πόλεως είχαν ποσοστό απουσιών περισσότερο από 90%, δήλωσε ο Bird. 
Το σχολείο του 'Thorncliffe Park' ανέφερε, ότι 1.220 φοιτητές από τους 1.350, δεν ήταν στην τάξη, προσθέτοντας ότι περίπου 100 γονείς είχαν συγκεντρωθεί για να πραγματοποιήσουν διαδήλωση έξω από το κτίριο...



ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ...ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ;;;


Πολλές από τις αντιρρήσεις για το νέο πρόγραμμα σπουδών ήταν για θρησκευτικούς λόγους.Οι αντίπαλοι υποστηρίζουν ότι το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα διδάξει τους μαθητές σχετικά με έννοιες συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και τον ...αυνανισμό (!!!!!!), δεν ευθυγραμμίζεται με τις αρχές τους και δεν είναι κατάλληλο για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Η Sihu Yahaira, η οποία έχει αποσύρει τα τρία παιδιά της από το σχολείο για την εβδομάδα, είπε ότι τα θέματα ισότητας των φύλων είναι ιδιαίτερα αντίθετα με την χριστιανική της πίστη.



Ο John Cassels, του οποίου τα παιδιά παρακολουθούν το δημοτικό σχολείο στο Georgina του Οντάριο, φοβάται ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών θα έχει καταστρεπτική επίδραση στις μελλοντικές γενιές.

“Θα προωθήσει την πρώϊμη σεξουαλικοποίηση των παιδιών. Θα προωθήσει στάσεις και συμπεριφορές που θεωρούμε απαράδεκτες,”. 
Ο Cassels είπε για το νέο πρόγραμμα. “Ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εμείς απλά θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί.”

Υποστηρικτές του προγράμματος σπουδών, πάντως, υποστηρίζουν ότι οι επικαιροποιημένες κατευθυντήριες γραμμές έχουν φέρει το Οντάριο στις ίδιες γραμμές με τις υπόλοιπες επαρχίες του Καναδά, καθώς και με διάφορες δικαιοδοσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Alex McKay, εκτελεστικός διευθυντής της Πληροφορίας Φύλου και Συμβουλίου Εκπαιδεύσεως του Καναδά, λέει ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι για απόλυτα "ενδεδειγμένη ηλικία"...

«Για τη σεξουαλική εκπαίδευση σε θέματα υγείας για να είναι αποτελεσματική, οι νέοι πρέπει να είναι οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, καθώς πλησιάζουν τις ηλικίες όπου ένα σημαντικό ποσοστό από αυτούς θα αρχίσουν να γίνονται σεξουαλικά ενεργοί», δήλωσε ο McKay. 

«Η παροχή βασικών πληροφοριών … καθώς τα παιδιά πλησιάζουν στην ήβη είναι εξελικτικά κατάλληλη.”

Οι προσπάθειες της αντιπολιτεύσεως έγιναν πιο έντονες τις τελευταίες εβδομάδες, με την έλευση της ομάδας του 'Facebook' που ονομάζεται «Γονείς & Φοιτητές σε απεργία: Μία εβδομάδα χωρίς σχολείο». 

Το γκρουπ ενθάρρυνε τους γονείς, οι οποίοι αντιτίθενται στην διδακτέα ύλη, να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ακόμα προσφέροντας ένα πρότυπο επιστολής για να δικαιολογήσουν την απουσία των παιδιών τους.

Το Σχολικό Συμβούλιο του Τορόντο ανέφερε, ότι οποιεσδήποτε απουσίες που σχετίζονται με τη διαμαρτυρία, θα αντιμετωπίζονται ακριβώς, όπως οποιεσδήποτε άλλες και οι μαθητές ήταν υπεύθυνοι για να αναπληρώσουν οποιαδήποτε χαμένη εργασία στην τάξη.... (ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΙ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ;;;).

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές τρίτης τάξεως θα μάθουν για τις σχέσεις του ιδίου φύλου, τα παιδιά στην τέταρτη τάξη και πάνω θα μάθουν περισσότερα (;;;) σχετικά με τους κινδύνους του online εκφοβισμού, ενώ οι κίνδυνοι του 'sexting', θα έρθουν στην έβδομη τάξη.

Τα μαθήματα για την εφηβεία θα μεταφερθούν από την πέμπτη στην τέταρτη τάξη, ενώ ο ...αυνανισμός (!) και η ”έκφραση φύλου” αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών της έκτης τάξεως. 

Το ...πρωκτικό σεξ (ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!) είναι μέρος του προγράμματος της έβδομης τάξεως, στο πλαίσιο του να επιλέγουν να απέχουν απ’ αυτό, ή να καθυστερήσουν ορισμένες δραστηριότητες για να αποφύγουν τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.


ΛΙΑΝ ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΛΗΘΕΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ"ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ...ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΥΦΤΟΣ !...


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Σημείωση: Υπενθυμίζουμε, ότι ο πρώην Υπουργός Παιδείας του Καναδά Benjamin Levin, ο οποίος και αρχικά συνέταξε αυτό το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής, καταδικάστηκε με 3 κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας!!! 
ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, Ο "κύριος" Levin, ευρέως γνωστής καταγωγής....

https://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου