Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στο κενό



Ήταν ζήτημα χρόνου να ξεκινήσει η αυτοκτονική γενοκτονία και στην διπλανή χώρα, στην Ιταλία,όπου οι αυτόχειρες αυξάνουν με γεωμετρικη πρόοδο.
 
Ένας καταστηματάρχης άφησε την τελευταία του πνοήσήμερα στην Ιταλία αφού εισέβαλε σ' ένα δημαρχείο, αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από έναν εξώστη του πρώτου ορόφου, διαμαρτυρόμενος επειδή του αρνήθηκαν μια επιχειρηματική άδεια.
 
Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο Ερκολάνο, μια πόλη στα νότια προάστια της Νάπολης.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ο Αντόνιο Φορμίκολα, ένας ανθοπώλης, απείλησε τους εργαζομένους στο δημαρχείο με ένα μαχαίρι, περιχύθηκε με βενζίνη, έβαλε φωτιά και πήδηξε από τον εξώστη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.
 
Όταν η είδηση έγινε γνωστή, περίπου 400 καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς το θύμα και να διαμαρτυρηθούν εναντίον του δημάρχου Βιντσέντσο Στρατσούλο, ο οποίος δεν ήταν παρών. Το πλήθος φώναζε «δολοφόνε, δολοφόνε».
 
Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στη διάρκεια συγκρούσεων με διαδηλωτές.
 
Τα κρούσματα ανθρώπων που αυτοκτονούν επειδή δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά έχουν αυξηθεί στην Ιταλία καθώς η χώρα αντιμετωπίζει την πιο μακροχρόνια ύφεση στη μεταπολεμική ιστορία της.
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου