Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Εδώ ο κόσμος καίγεται........


Γράφει η Ονειροπαγίδα

Τελικά πόσο αχάριστοι είμαστε; και βάζω και τον εαυτό μου μέσα .. Την στιγμή που εμείς μιζεριαζόμαστε με τα δήθεν σοβαρά προβληματά μας κάπου αλλού  κοιτούν τον ουρανό και βρέχει πυραύλους.

Φωτογραφία της ημέρας: Η μικρή Παλαιστίνια της φωτογραφίας έπαιζε με τους φίλους της στο πάρκο της Γάζας που χτυπήθηκε από ισραηλινό πύραυλο χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ παιδιά και δύο ενήλικες, και να τραυματιστούν 40 ακόμη. Παρά την έκκληση του Γ.Γ. του ΟΗΕ "να τερματιστεί η βία στο όνομα της ανθρωπότητας", ο ισραηλινός στρατός συνέχισε όλη νύχτα το "σφυροκόπημα" στους καταυλισμούς των Παλαιστινίων, χτυπώντας και τον μοναδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. (REUTERS/Finbarr O'Reilly)

Μήπως ήρθε η στιγμή να πούμε ένα Δόξα Τω Θεώ για την ζωή που έχουμε και που μπορεί τελικά να μην μας αξίζει τόση κρυμμένη ευτυχία; Kαι μήπως  ήρθε η στιγμή να θυμηθούμε στις προσευχές μας εκτός απο τα παραπονά μας και τα αιτήματα μας τον συνάνθρωπό μας; Όταν θα μάθουμε ότι όλοι είμαστε ένα και αυτό το ένα είναι ενωμένο με το Όλον, όταν θα καταλάβουμε ότι το κλάμα ή το γέλιο του άλλου επηρεάζει και εμάς τότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα.... 

http://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου