Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Φρίκη στην Βρετανία: Άφησαν χιλιάδες παιδιά στα νύχια των ισλαμιστών για να μην τους πουν «ρατσιστές»!



πακιστανοιΣυμμορίες Πακιστανών βίαζαν, βασάνιζαν και εκπόρνευαν μικρά παιδιά «κάτω από την μύτη» των αρχών! Όποιος τολμούσε να καταγγείλει, τον βάφτιζαν «υπερβολικό» και «ισλαμόφοβο»!


Οι κατάφωρες αποτυχίες της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας του Ρόδερχαμ «διευκόλυναν» την σεξουαλική εκμετάλλευση 1.400 παιδιών επί 16 ολόκληρα χρόνια, σύμφωνα με ανεξάρτητη αναφορά που δημοσιεύθηκε στον απόηχο των καταγγελιών για βιασμούς και εμπορία ανθρώπων στο νότιο Γιορκσάιρ.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από τον καθηγητή Alexis Jay, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο γνώριζε ήδη από το 2005 για τα πρωτοφανή σε έκταση σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράττονταν από άνδρες ασιατικής καταγωγής, αλλά δεν έκανε τίποτα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη έκθεση που προσδιορίζει με σαφήνεια το πρόβλημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στο Ρόδερχαμ.

Άλλες τρεις επίσημες εκθέσεις μεταξύ 2002 και 2006 είχαν περιγράψει αναλυτικά το καθεστώς φρίκης που επικρατούσε στο Ρόδερχαμ. Η μεν πρώτη «ουσιαστικά αποσιωπήθηκε», καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία δεν έγιναν πιστευτά, ενώ οι άλλες δύο απλά αγνοήθηκαν από τις Αρχές.

Χαρακτηριστικά η πρώτη έκθεση, η οποία είχε παραγγελθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών το 2002, περιείχε «σοβαρές επικρίσεις» για την αστυνομία και το τοπικό συμβούλιο. Ωστόσο, αντί οι αρχές να ασχοληθούν με την υπόθεση, ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας και μέλη του συμβουλίου υποστήριξαν ότι τα στοιχεία της έκθεσης ήταν «κατασκευασμένα και υπερβολικά» και ότι υπήρχε σκοπιμότητα από τους συντάκτες της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έκθεση, φοβούνταν ότι εάν μιλούσαν ανοιχτά, θα κατηγορούνταν για ρατσισμό, καθώς οι δράστες ήταν στην πλειονότητά τους Πακιστανοί οδηγοί ταξί.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου από το 2003  Ροτζερ Στόουν ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη και θα παραιτηθεί άμεσα. «Έχοντας μελετήσει την έκθεση πιστεύω πως είναι σωστό, εγώ ως επικεφαλής, να αναλάβω τις ευθύνες για λογαριασμό του συμβουλίου για τις ιστορικές παραλίψεις που περιγράφονται τόσο ξεκάθαρα στην έκθεση. Αυτό σκοπεύω να κάνω και θα παραιτηθώ», τόνισε.

Ο Jahangir Akhtar, ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του συμβουλίου, κατηγορείται στην έκθεση για αφέλεια.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα θύματα «δαιμονοποιούνταν», καθώς συλλαμβάνονταν π.χ. για μέθη, ενώ οι δράστες συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Jay, η αστυνομία προφανώς προσπαθούσε να αποκρύψει τις αποδείξεις για την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών, εξαιρώντας π.χ. από τις έρευνες τα κορίτσια που κυοφορούσαν ή είχαν ήδη γεννήσει τους καρπούς των βιαστών τους.

πακι

Σύμφωνα με την αναφορά, η εκτίμηση για 1.400 θύματα είναι «συντηρητική», με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανόν μεγαλύτερος.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που «παιδιά περιλούζονταν με πετρέλαιο και απειλούνταν ότι θα καούν ζωντανά σε περίπτωση που αποκάλυπταν τους βιασμούς που είχαν υποστεί».

«Παιδιά έχουν βιαστεί επανειλημμένα από πολλά άτομα με τους δράστες να τα διακινούν και σε άλλες πόλεις στη Βόρεια Αγγλία. Υπάρχουν ακόμη αναφορές για απαγωγές, άγριους ξυλοδαρμούς και εκφοβισμούς», ανέφερε ο καθηγητής, ο οποίος υπογράμμισε ότι κορίτσια έως 11 ετών έχουν πέσει θύματα βιασμού από πολλούς άνδρες.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το 2010 μετά τη σύλληψη και την καταδίκη πέντε ανδρών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια αποκαλύφθηκε η συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και σε άλλες πόλεις, όπως η Οξφόρδη, το Ροτσντέιλ και το Ντέρμπι.

βρετανια

hellasforce.com

olympia 
http://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου