Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Έβαλαν παιδάκια του παιδικού σταθμού να παρελάσουν στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων

Περίπου 120 παιδάκια αναγκάστηκαν να παραβρεθούν στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ.
Η παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού διοργανώθηκε για δεύτερη φορά μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, ως μέρος της εκδήλωσης “West Pride”, μιας εκδήλωσης όπου «παρελαύνουν» ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικών μειονοτήτων, συνήθως μισόγυμνοι στους δρόμους του Γκέτεμποργκ.
Τα παιδιά υποχρεώθηκαν να πουν το σύνθημα "επιτρέπεται να αγαπάς όποιον θέλεις". Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί τα παιδιά του παιδικού σταθμού έπρεπε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η δασκάλα φύλαξης Sara Ghazi, δήλωσε:
«Μιλάμε καθημερινά για την ισότητα των ανθρώπων και ότι δεν έχει σημασία τι σεξουαλικότητα ή τι χρώμα του δέρματος έχει κανείς ...».
Η εκδήλωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου αθώων παιδιών. Το σουηδικό κράτος επιτρέπει την χειραγώγηση των παιδιών από εκφυλισμένα άτομα κάτι που ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση. Είναι η καταστροφή μιας γενιάς. Η ίδια αηδιαστική πρακτική εξαπλώνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η αθωότητα των παιδιών δέχεται άμεση επίθεση από αυτούς που μιλάνε για «δικαιώματα». Οι υπόλοιποι (που «δεν συμφωνούν») απλά σιωπούν…

ΣΧΟΛΙΟ: Γνωρίζαμε πολύ καλά  ότι μωραίνει ο Κύριος όποιον θέλει νά χάσει τόν εαυτό του. Σήμερα αρχίζουμε νά κατανοούμε τί σημαίνει άνθρωπος όταν χαθεί αυτός ο άνθρωπος, ο συγκεκριμένος.  Τί κρύβεται πίσω από τόν ορισμό τού ανθρώπου: Mία φύσις μυριυπόστατος. Τί σημαίνει ανθρωπότης χωρίς τόν άνθρωπο. Τί σημαίνει Γενικότης χωρίς τήν Καθολικότητα. Τί σημαίνει τό μέρος νά υπολογίζεται σάν όλον. Η εξαίρεση σάν κανόνας. Τί σημαίνει η ανθρωπότης νά ορίζεται από τό δέρμα της. Είναι πλέον απαραίτητη μιά γιγαντιαία προσπάθεια επανακαθορισμού τής " έννοιας" τού ανθρώπου. Σήμερα ακόμη καί η ατομικότης πού αντιπροσώπευσε μιά θλιβερή μείωση τού ανθρώπου χάθηκε. Σάν ψέμμα, σάν ψευδαίσθηση.
Αμέθυστος
http://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου