Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; - ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ MIG-29 ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ EKTAKTO: Για κατάρριψη ρωσικού ή συριακού μαχητικού από τουρκικά F-16 κάνουν λόγο Βρετανικά ΜΜΕ (φωτο)

 
του Βασίλη Καπούλα
Για κατάρριψη ρωσικού ή συριακού μαχητικού στην περιοχή Huraytan στη βόρεια Συρία κάνουν λόγο βρετανικά ΜΜΕ! Τουρκικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν ένα ρωσικό (;) μαχητικό που είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές μια μεγάλη έκρηξη συνέβη στην περιοχή Huraytan, στη βόρεια Συρία μετά από αερομαχία τριών μαχητικών!
 
Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο και οι τουρκικές αρχές δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.
 
Την είδηση μεταφέρει και η mirror η οποία αναφέρει πως τουρκικά μαχητικά αντέδρασαν σε εγκλωβισμό από MiG-29. 
 
Aν υποθέσουμε πως όντως ήταν MiG-29, καθώς οι Τούρκοι έκαναν λάθος και στην προηγούμενη αναγνώριση που έκαναν και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν Su-30, τότε πρόκειται για συριακό MiG-29 καθώς η Ρωσία δεν έχει μεταφέρει MiG-29 στην Συρία.
 
Το πιο πιθανό είναι οι Τούρκοι να έχουν προβεί σε ψυχολογικές επιχειρήσεις ανόρθωσης του καταρρακωμένου ηθικού τους μετά και τις απανωτές "σφαλιάρες" που έχουν "φάει".
 
Πάντως ακόμη και αν δεν ισχύει δείχνει μια τάση των δυτικά να κλιμακώσουν επικίνδυνα την κατάσταση στην περιοχή με απρόβλεπτες διαστάσεις...
 
 
Unconfirmed  social media reports suggest a Russian jet has been shot down after entering Turkish airspace
 
 
 
It has been claimed by eyewitnesses that there was a large explosion in Huraytan, northern Syria, not far from the Turkish border, while three fighter planes were seen overhead

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου