Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΒΟΜΒΑ – Η Παγκόσμια Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων παίρνει «σάρκα και οστά»


Η Συνθήκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Παγκόσμια Κυβέρνηση (αυτή που λησμονούσε ο Γιώργος Παπανδρέου και άλλοι πολλοί Έλληνες …πολιτικοί και όχι μόνο) υπογράφεται στις μέρες μας !! Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Στο βίντεο που ακολουθεί ο δημοσιογράφος του infowars συζητά για την TPP και πώς θα φθάνουν στη Γερουσία αυτές τις ημέρες. Ενώ μερικοί στην αντιπολίτευση επισημαίνουν ότι θα αυξήσει τις ολέθριες οικονομικές επιπτώσεις που έφερε η NAFTA, οι περισσότεροι αγνοούν ότι είναι κοντά στο τελικό βήμα για την εδραίωση δύναμης σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση με πολυεθνικές εταιρείες ….


Η νέα Αμερική θα γίνει στην κυριολεξία μια μεγάλη «φυλακή» όταν η συμφωνία TPP γίνει νόμος. Αυτό το έγγραφο έχει τεθεί σε διαδικασία εδώ και τρία χρόνια και οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη, γίνονται μεταξύ των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιαπωνία, του Μεξικό, της Μαλαισίας, της Χιλής, της Σιγκαπούρης, του Περού, του Βιετνάμ, και του Μπρουνέι Νταρουσαλάμ (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη και Κολομβία θα συμμετάσχουν).

Η κυβέρνηση Ομπάμα πρόκειται να τρέξει γρήγορα την TPP, ακριβώς όπως έκανε με τον Obamacare. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η Συνθήκη αυτή θα αλλάξει ριζικά τη νομοθεσία για την ελευθερία του διαδικτύου, την υγειονομική περίθαλψη, τα πνευματικά δικαιώματα, την ασφάλεια των τροφίμων, τα περιβαλλοντικά πρότυπα, τις πολιτικές ελευθερίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα ενθαρρύνει την ανάδυση του κόσμου σε ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα … .δηλαδή … τη Νέα Παγκόσμια Τάξη!

Σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου των WikiLeaks », Julian Assange,» Αν συσταθεί το καθεστώς TPP θα καταπατηθούν τα ατομικά δικαιώματα και η ελεύθερη έκφραση, ενώ θα τσαλαπατηθούν τα πνευματικά δικαιώματα. Αν διαβάζετε, γράφετε, δημοσιεύετε, σκέφτεστε, χορεύετε, τραγουδάτε, εφευρίσκετε, έχετε αγρόκτημα, καταναλώνετε τρόφιμα, είστε άρρωστος ή θα αρρωστήσετε; Τότε ο TPP σας έχει στην στόχαστρο του».



πηγη
 http://www.hellas-now.com/2015/04/blog-post_483.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου