Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ήταν 42 χρόνια σε κώμα…

Το 1970 ήταν μία 16χρονη μαθήτρια, που έπεσε σε κώμα καθώς έπασχε από διαβήτη… 42 χρόνια μετά, η Eduarda O’ Bara «έφυγε» από την ζωή, με την οικογένειά της να την φροντίζει στο σπίτι τους και να μην λείπει λεπτό από το πλευρό της!
 Η συγκλονιστική ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου εδώ και μερικές ώρες, με την οικογένεια Ο’ Bara να δίνει μάθημα ζωής και ελπίδας, για όσους έχουν άρρωστους συγγενείς και όχι μόνο.
 Λίγο πριν βυθιστεί σε κώμα, η 16χρονη ζήτησε από την μητέρα της να είναι πάντα δίπλα της και εκείνη τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στο άρρωστο παιδί της: οι γονείς της την πήραν στο σπίτι και την φρόντισαν, μέχρι που άφησαν την τελευταία τους πνοή!
 Καθημερινά, της έβαζαν μουσικήτην γύριζαν κάθε δύο ώρεςτην έκαναν μπάνιο και την τάιζαν με ειδικό σωλήνα. Ο πατέρας της Eduarda πέθανε το 1976 και η μητέρα της το 2008, οπότε και η αδερφή της, Colleen, την πήρε υπό την προστασία της.
«Με δίδαξε πολλά για την ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Με δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη, που μέχρι πρότινος δεν μπορούσα καν να φανταστώ. Με δίδαξε να κάνω υπομονή, να αντέχω και να ελπίζω», δήλωσε η Colleen.
H ιστορία της οικογένειας έγινε βιβλίο το 2001, το «A Promise Is A Promise», αλλά και τραγούδι, με τίτλο «My Blessed Child».
Μετά από 42 χρόνια, η Eduarda έφυγε από την ζωή και η αδερφή της έγραψε στην ιστοσελίδα της: «χθες, την ώρα που την φρόντιζα, παρατήρησα ότι με κοιτούσε μες στα μάτια και μου έδωσε το μεγαλύτερο χαμόγελο που είχα δει. Έπειτα, έκλεισε τα μάτια της και πήγε να συναντήσει την μητέρα μας στον Παράδεισο…»! 


http://eikonografies.gr/%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-42-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%8E%CE%BC%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου