Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν παιδιά σε κουρδικά χωριά - Δημόσια εκτέλεση παιδιού (vid)


Η εθνοκάθαρση των μειονοτήτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη Συρία.Κούρδοι,χριστιανοί,αλλά και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι σφαγιάζονται ανελέητα.Δυνάμεις της ISIS επιτέθηκαν σήμερα και σφαγίασαν πολίτες και παιδιά σε πολλά κούρδικα χωριά κοντά στο Serêkaniyê .Σκότωσαν 15 πολίτες εκ των οποίων γυναίκες και 7 παιδιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την περιοχή και  που τις μεταδίδει δημοσιογράφος του ANF  ομάδες μαχητών της ISIS επιτέθηκαν  στα χωριά  Tileliye , Temade , Ovencake αλλά και σε γειτονικούς οικισμούς και σκότωναν όποιον έβρισκαν κοντά τους.
screen-shot-2014-05-29-at-1_48_44-pm

Μια από τις εικόνες δείχνει τα πτώματα 4 παιδιών και μιας γυναίκας.
Από ένα παιδί είχαν αφαιρέσει τα όργανα πιθανόν για να τα εμπορευθούν. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνέχεια γιατί ανακαλύπτονται συνεχώς και νέα πτώματα.( internethaber)
Ένα μαύρο σύννεφο καπνού συνεχίζει να σκεπάζει τα μαρτυρικά χωριά ενώ νέες εικόνες δείχνουν ότι οι όσοι διασώθηκαν άφησαν τα σπίτια τους και εκκένωσαν την περιοχή.Ένας κάτοικος έχει πέσει στα γόνατα και με τις παλάμες του κρύβει το πρόσωπό του.Είναι απαρηγόρητος.Σκηνές απελπισίας, άλλοι μεταφέρουν τα πτώματα σε καρότσες αγροτικών.
screen-shot-2014-05-29-at-1_47_57-pm
Η κουρδική πολιτοφυλακή κατόρθωσε να τους απωθήσει και να αποτρέψει την εισβολή τους στα χωριά TilXenzir και  ElRewiye.Δέκα μέλη της ‘ISIS σκοτώθηκαν. HISIS πραγματοποίησε επίθεση και με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο χωριό Temad  στα περίχωρα της Serêkaniyê .Αναφέρονται πολυάριθμοι νεκροί και τραυματίες. Πηγές του GPJ αναφέρουν ότι μετά τη σφαγή οι δυνάμεις του έκαναν επιτυχημένες επιχειρήσεις στα χωριά ‘ElRawiya και ElDehmaa .Η ISIS επανηλλειμμένα έχει καταγγελθεί ότι διατηρεί στενές επαφές με τον τουρκικό παράγοντα. (Rojavareport)

Eπίσης τo αρμενικό Khabar  ARMANI (27.05.14) δημοσιεύει  βίντεο με την  δημόσια εκτέλεση ενός αγοριού   στην πόλη της Deirez-Zor από την αυτοααποκαλούμενη Daash ή ISIS( Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής).Η κατηγορία που του αποδόθηκε ήταν κλοπή.Το έχουν δέσει πισθάγκωνα έχει καλυμμένα τα μάτια και είναι καθηλωμένο στα γόνατα σε ένα χαλί.Τα λάβαρα της οργάνωσης έχουν αναρτηθεί.Το πυροβολούν στο κεφάλι.Πιθανότατα πρόκειται για χριστιανόπουλο για να γίνεται η δημοσιοποίηση του πρωτίστως από αρμενικό χριστιανικό πρακτορείο.
H εκτέλεση από το σαριακό δικαστήριο του χριστιανόπουλου
H εκτέλεση από το σαριακό δικαστήριο του χριστιανόπουλου
Τέλος το (syriantruth) 29 05 14 δημοοσιεύει την φωτογραφία ενός αιχμάλωτου νεαρού στρατιώτη λίγο πριν από τον σφαγιασμό του.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε πρώτο ειδησεογραφικό khabararman:

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου