Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Δολοφόνησε γυναίκα έξω από εκκλησία στη Γλυφάδα στο όνομα του Εωσφόρου


Σοκάρει η ομολογία ενός νεαρού ηλικίας μόλις 21 ετών ότι δολοφόνησε μια 40χρονη γυναίκα στο όνομα του Σατανά. Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν να εξιχνιάσουν την φρικτή δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί ανήμερα του Πάσχα με πολτοποιημένο κεφάλι, δίπλα από την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας 21χρονος άνδρας, κάτοικος Γλυφάδας και λάτρης του Σατανά. Ομολόγησε ότι ανήμερα του Πάσχα δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα για να την κάνει θυσία στον Σατανά.
 
Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από περαστικούς με το σώμα της καλυμμένο από χαρτόκουτα και το κεφάλι της πολτοποιημένο από τον δολοφόνο της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί.
 
Στο παγκάκι όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, ο νεαρός σατανιστής είχε γράψει με το αίμα του τον αριθμό 666 και είχε σχηματίζει έναν ανάποδο σταυρό.
 
Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε αμετανόητος και μάλιστα ισχυρίστηκε  ότι στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, προετοίμαζε και νέα θυσία στον Σατανά!
 
Ο νεαρός ζούσε με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας. Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό. Διάβαζε σχετικά βιβλία και έμπαινε σε ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο. Στον τελευταίο καιρό είχε καρφωθεί στο μυαλό του οτι πρέπει να κάνει ανθρωποθυσία αφιερωμένη στο Σατανά. Και διάλεξε την ημέρα του Πάσχα. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς θα σκότωνε τον πρώτο άνθρωπο που θα έβλεπε μπροστά του, όταν πλησίαζε την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.
 
Είδε την άστεγη γυναίκα να κοιμάται στο παγκάκι. Πριν την σκοτώσει ακολούθησε το δικό του τελετουργικό. Έκοψε το χέρι του με ένα μαχαίρι και με το αίμα του σχημάτισε το 666 και έναν ανάποδο σταυρό. Αμέσως μετά πήρε μια πέτρα και επιτέθηκε στην ανυποψίαστη γυναίκα. Της πολτοποίησε το κεφάλι και επέστρεψε σπίτι του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.
 
Μάλιστα, σχεδίαζε να κάνει και δεύτερη δολοφονία, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
 
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττική οδηγήθηκαν για να καταθέσουν και οι γονείς του. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που είχε γίνει. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό είχαν παρατηρήσει μια περίεργη συμπεριφορά. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και δεν είχε παρέες.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου