Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη οι συμμετέχοντες στο Gay Pride με υποστηρικτή τον Καμίνη και την Δουρου !



Ντροπή και αίσχος. Οι υποστηρικτές και οι συμμετέχοντες στο Athens Gay Pride, που προλόγισε θερμά ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, βεβήλωσαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην ομώνυμη πλατεία του κέντρου της πρωτεύουσας γράφοντας αισχρά συνθήματα. 

«Λεσβίες, πουστάρες, ιέρειες του αίσχους είμαστε περήφανα η ντροπή του έθνους», γράφουν με στένσιλ, όπως και συνθήματα με σπρέι στη βάση του αγάλματος του ήρωα της Επαναστάσεως, που είχε πρόσφατα καθαριστεί, οι γκέι και οι τρανσέξουαλ που έκαναν παρέλαση, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να τους «ανοίγει» το δρόμο, όπως επίσης και εκπροσώπους από 11 χώρες προεξάρχοντων των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ολλανδίας. 


«Ο Δήμος Αθηναίων υπό την δημαρχία μου θα θέσει υπό την αιγίδα του το Athens Pride και γενικότερα θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προάσπισης της ισονομίας και των δικαιωμάτων των πολιτών που υφίστανται διακρίσεις», δήλωσε ο κ. Καμίνης. 


Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αθηναίων που έκανε τα πάντα για να αποτρέψει τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής προς τους φτωχούς πολίτες και τα δίνει όλα για να υπερασπιστεί τους gay στην Αθήνα παραχωρώντας τις πλατείες για τις παρελάσεις της ντροπής. 
«Θα στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας τόσο στην εγχώρια διοργάνωσή του (π.χ. αιγίδα, χορηγία επικοινωνίας, παροχή διαφημιστικού χώρου, κλπ) όσο και στη διεθνή εκπροσώπησή του…», συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης. 


Οι Αθηναίοι δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν για τις φιέστες των ομοφυλόφιλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ. Όπως αυτή που έγινε το Σάββατο στην Αθήνα με θέμα την δυνατότητα των ομοφυλοφίλων, των αμφιφιλόφυλων και των τρανσέξουαλ να υιοθετούν παιδιά ή και να αποκτούν παιδιά. 
Να τον χαίρονται τον κ. Καμίνη αυτοί που τον ψήφισαν. 
Στη φωτογραφία είναι το ίδιο στένσιλ που υπάρχει στη βάση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη. 




πηγή
 http://www.hellas-now.com/2014/06/gay-pride_16.html#sthash.FenCLZuu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου