Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Και άλλος μισθοφόρος αιχμάλωτος στο Κραματόρσκ (vid) - Βίντεο με σφαγή ρωσόφωνου πρώην αστυνομικού

Bίντεο με αιχμάλωτο Ιταλό μισθοφόρο που πολεμούσε τους ρωσόφωνους στο Κραματόρσκ ανέβασαν οι ρωσόφωνες δυνάμεις αυτοάμυνας στο διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή έχει γεμίσει από μισθοφορικά δυτικά "σκουπίδια".
Ο Ιταλός συνελήφθη στο Κραματόρσκ κατά την διάρκεια των χθεσινών συγκρούσεων στην πόλη και τα περίχωρά της.
Στο βίντεο ο στρατιώτης ακούγεται να μιλά άπταιστα ιταλικά, με σωστό τονισμό και προφορά που θυμίζει στην προφορά του Β.Ιταλία (Λομβαρδία, δηλαδή Μιλάνο ή Τορίνο).



Στο βίντεο που ακολουθεί, ο δήμαρχος του Σλαβιάνσκ δείχνει έναν χωρικό που σκοτώθηκε από τα πυρά του ουκρανικού Στρατού, που αποδεικνύει ότι πυροβόλησαν σε άοπλους κατοίκους.




Επίσης κυκλοφορεί κι ένα φρικιαστικό βίντεο με σφαγή ρωσόφωνου πρώην στελέχους της αστυνομίας σε περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, ο οποίος παραιτήθηκε αρνούμενος να κτυπήσει διαδηλωτές και δολοφονείται από νεοναζί του Δεξιού Τομέα μπροστά στα μάτια της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους:




Την ίδια στιγμή σ'ενα ρεσιτάλ υποκρισίας ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγερ εξέφρασε «Τη στεναχώρια και το σοκ του» για τον θάνατο τουλάχιστον 40 ρωσόφωνων στην Οδησσό μετά την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο των συνδικάτων την Παρακευή εξέφρασε με δήλωσή του 
«Είμαι στεναχωρημένος και σοκαρισμένος μετά τον φρικτό θάνατο τόσο πολλών ανθρώπων σε μια πυρκαγιά στην Οδησσό» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα θύματα και τους συγγενείς τους.
«Η τραγωδία της Οδησσού πρέπει να μας ανοίξει τα μάτια! Η βία δε γεννά παρά μόνο βία. Εάν δεν καταφέρουμε να το τιθασεύουμε αυτό, θα μπορούσαμε σίγουρα να φθάσουμε στο σημείο όπου θα είναι πολύ αργά για να σταματήσουμε» καταλήγει στη δήλωσή το ο Σταϊνμάγιερ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου