Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η «ΕΥΤΥΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΦΟΤΟ1
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στις 15 Σεπτεμβρίου η βουλευτίνα του γερμανικού σοσιαλιστικού κόμματος, SPD, Brigitte Meier, μιλώντας σε δημοσιογράφους παραδέχτηκε ότι, «δεν μπορούμε πλέον να εγγυηθούμε για την προστασία σας από τους λαθρομετανάστες». Η δήλωση τις κυρίας Μάιερ είναι πολύ ανησυχητική παραδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι, και αναπόφευκτα δημιουργεί ένα αίσθημα φυγής από την ίδια σου την πατρίδα .
Αναρωτιόμαστε, αν δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια στην Γερμανία ποιος μας εγγυάται για την δική μας ασφάλεια εδώ στην Ελλάδα που όλα είναι ανεξέλεγκτα ;
ΦΟΤΟ2
Ένα επεισόδιο που συγκλόνισε τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ είναι αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Βέρνη της Ελβετίας. Ένα ζευγάρι οδηγούσε μια BMW σε έναν ήσυχο δρόμο εκτός της πόλης όταν ξαφνικά μια ομάδα μεταναστών τους σταμάτησε απότομα. Τους έβγαλαν δια της βίας έξω από το αυτοκίνητο και τους χτυπούσαν αλύπητα. Εκείνη την στιγμή από τo απέναντι ρεύμα ένα άλλο αμάξι προσπαθώντας να διαφύγει το μπλόκο, πέρασε με ιλιγγιώδης ταχύτητα από δίπλα τους και ακούσια χτύπησε όσους εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δρόμο. Υπήρχαν πολλοί τραυματίες και σκηνές απερίγραπτες. Από το Υoutube αφαίρεσαν αμέσως το βίντεο, για να μην δημιουργηθούν ρατσιστικά αισθήματα.
ΦΟΤΟ3
Ένα άλλο επεισόδιο δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή στο Salzburg της Αυστρίας η αστυνομία έσπευσε επειγόντως να μεταφέρει έναν νέο άντρα μετανάστη, 33 χρονών, γιατί ήταν βαριά άρρωστος, στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από λέπρα. Ζούσε εδώ και 2 μήνες στις κατασκηνώσεις στις Άλπεις. Το ερώτημα που τέθηκε ήταν πόσους άραγε κόλλησε αυτή την φρικτή ασθένεια ;
Στο Kernten ST. Kanzian της Αυστρίας που βρίσκεται στο Kloppeinersee, λαθρομετανάστες έκάναν απεργία πείνας γιατί… ζητούσαν κρατικό επίδομα 2000 ευρώ το μήνα καθαρά στο χέρι. Δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ανέφεραν ότι τώρα που θα χειμωνιάσει θα απαιτήσουν να βγάλουν τους κατοίκους από τα σπίτια τους για να τα πάρουν αυτοί γιατί έτσι τους είχαν υποσχεθεί πριν έρθουν στην Ευρώπη.
Ο Kamil Bulonis, Πολωνός δημοσιογράφος και τώρα τελευταία και ξεναγός, συνόδευε Πολωνούς τουρίστες κοντά στα σύνορα Αυστρίας, Ιταλίας. Εκεί έγινε μάρτυρας λαθρομεταναστών που ερχόταν από την Ιταλία και έγραψε τα εξής σε ένα δημοσίευμα του που τάραξε τον πολωνικό τύπο. Έγραψε ότι το πλήθος τον λαθρομεταναστών που αντίκρισε δεν είναι όπως τα δείχνουν τα ΜΜΕ, ουσιαστικά δεν δείχνουν ούτε το 10 % από αυτά που γίνονται και παρόλο που οι ίδιος είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, οι σκηνές που αντίκρισε τον κατατρόμαξαν στην κυριολεξία. Άνθρωποι που έβριζαν και έριχναν πέτρες, φώναζαν ότι θέλουμε να πάμε εδώ και τώρα στην Γερμανία στον παράδεισο που μας περιμένει. Έβγαλαν μια ηλικιωμένη κύρια δια της βίας από το αμάξι της τραβώντας την από τα μαλλιά, την χτύπησαν στο πρόσωπο και αφού της πήραν το αμάξι της και ότι είχε μέσα εξαφανιστήκαν.
Στη συνέχεια το λεωφορείο το οποίο μετέφερε τους Πολωνούς τουρίστες δέχτηκε επίθεση από άλλους λαθρομετανάστες. Χτυπούσαν τις πόρτες για να τις ανοίξουν, ρίχνανε πέτρες και φτύναν στα παράθυρα, έφτασαν στο σημείο να ρίχνουν και κόπρανα στο λεωφορείο. Ο Kamil Bulonis αναρωτιέται, πώς μπορούν αυτοί οι αγριάνθρωποι να προσαρμοστούν στην Ευρώπη και γενικά με τις δικές μας κουλτούρες ;
Το λεωφορείο μας όπως είπε καταστράφηκε, έσπασαν τα παράθυρα, τρύπησαν τις ρόδες. Για μια στιγμή αισθανόταν σαν να βρίσκεται σε πολεμική περιοχή κάπου στο Ιράκ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήτανε ότι δεν μιλούσαν ούτε ιταλικά, ούτε γερμανικά, ούτε αγγλικά, το μόνο που ξέρανε ήτανε να επιβάλλουν τα θελήματα τους με τις γροθιές. Το ίδιο έκαναν και λίγο παραπέρα με ένα γαλλικό λεωφορείο από τουρίστες. Τους έβγαλαν με τα βίας από μέσα και τους πήραν τα πάντα.
Πέραν όλων τούτων παρουσιάστηκε και ένα άλλο πρόβλημα. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ σε πολλούς λαθρομετανάστες αυξήθηκε σε πολύ επικίνδυνο σημείο η ψυχοπάθεια διότι εκεί που πήγαν δεν βρήκαν αυτά που περίμεναν και που τους είχαν υποσχεθεί.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση (Διάλυση), ενώ εκατομμύρια στις πύλες της περιμένοντας να εισβάλουν αναζητώντας την «ευτυχία» με πρώτο και καλύτερο θύμα την δικιά μας χώρα.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
 http://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου