Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

150,000 Ισλαμοφασίστες εισβολείς δολοφονούν στην Συρία! Και όμως, ο λαός της Συρίας αντιστέκεται. Διότι πήραν τα όπλα σε κάθε γειτονιά.


ΠΗΓΗ: Οlympia

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/09/20130905-085513.jpg
ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ: 150.000 ΞΕΝΟΙ ΤΖΙΧΑΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.

Η ακτιβίστρια μοναχή Agnès-Mariam de la Croix γνωστή για τις μαχητικές τοποθετήσεις της σχετικά με το συριακό τη νύχτα της 21ης Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε η αποδιδόμενη επίθεση με τα χημικά ήταν στη Δαμασκό.Αμφισβητεί την αυθεντικότητα των βίντεο αλλά και το ίδιο το φερόμενο γεγονός.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Haaretz 02.09.13 προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί μια ενδεχόμενη επέμβαση των ΗΠΑ και για το Ισραήλ ενώ αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των τζιχαιστών.150000 σύμφωνα με την ακτιβίστρια ξένοι τζιχαιστές μάχονται στη Συρία.Με βάση αυτά τα στοιχεία ο όρος εμφύλιος δεν ευσταθεί.Ο μύθος των εξεγερμένων καταρέει. Πρόκειται για την παλαική ηρωική άμυνα ενός
λαού απέναντι στον πιο αιμοσταγή ξένο εισβολέα κατακτητή.Μια επέμβαση των Δυτικών από αέρος όπως διατυμπανίζουν δεν θα πρόκειται για τίποτε άλλο παρά η απιτούμενη υποστήριξη και κάλυψη από αέρος των χερσαίων δυνάμεων εκτοντάδων χιλιάδων τζιχαιστιστικών ορδών που οι ίδιοι από συμμαχικά τους εδάφη προώθησαν στο συριακό έδαφος.
Το δημοσίευμα πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
Σύμφωνα με την αδελφή Agnès-Mariam de la Croix υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Συρία 150.000 καλά εκπαιδευμένοι τζιχαιστές μαχητές που προέρχονται από 80 χώρες εξοπλισμένοι από την Σαουδική Αραβία ,την Ιορδανία,την Τουρκία αλλά και τις ΗΠΑ.Κάποιοι απ΄αυτούς ντοπάρονται με ναρκωτικά.
Η μοναχή είναι ηγουμένη στη μονή του Saint Jacques le Mutilé.Υποστηρίζει ότι οι τζιχαιστές ελέγχουν δια της βίας το 60% των κατοικημένων περιοχών.Διαβεβαιώνει ότι η Jabhat al-Nusra ένοπλη ομάδα ισλαμιστών ανταρτών που οι ίδιες οι ΗΠΑ κατηγοριοποίησαν στις τρομοκρατικές οργανώσεις ευθύνεται για μαζικές εκτελέσεις,βιασμούς,λεηλασία στη Συρία.Η ίδια τονίζει ότι οι τσετσένοι μαχητές είναι εξαιρετικά εγκληματικοί και ότι μεταξύ των ξένων μαχητών υπάρχουν πολυάριθμοι πρώην κρατούμενοι και πολίτες δυτικών χωρών που αποφυλακίστηκαν.Κατά τη γνώμη της η πλειοψηφία των πολιτών της Συρίας υποστηρίζει την κυβέρνηση Άσσαντ και ένας από τους λόγους είναι γιατί φοβούνται ότι οι εξτρεμιστές ισλαμιστές θα καταλάβουν την εξουσία.
Καλεί τις παγκόσμιες δυνάμεις να μην επιτεθούν στη Συρία και να σταματήσουν να προωθούν ξένους αντάρτες στο έδαφός της καθώς και να μην τους παρέχουν όπλα.Όταν ταξιδεύει στην συριακή ενδοχώρα αισθάνεται σαν να βρίσκεται στο Αφγανιστάν ή στη Σομαλία. « Μια αμερικανική επέμβαση εναντίον της Συρίας και κατά του τακτικού στρατού της θα ανοίξει την πόρτα σε μια ολοκληρωτική κατακυρίευση της χώρας από το παγκόσμιο τζιχαιστικό κίνημα »,προειδοποιεί.
«Αν ανατραπεί το καθεστώς» θεωρεί ότι « οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες απ΄την περίπτωση του Ιράκ.Θα υπάρξουν συνέπειες για τον Λίβανο,το Ισραήλ και την Ιορδανία και η κατάσταση που θα επικρατήσει δεν θα ευνοεί την ασφάλεια ».
Πιστεύει ότι οι φωτογραφίες των θυμάτων της αποδιδόμενης χημικής επίθεσης στα περίχωρα της Δαμασκού είναι κατασκευασμένες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ζει στη Συρία τα τελευταία 19 χρόνια.Θεωρεί ότι το καθεστώς Assad είναι το μόνο που δύναται να σώσει τη Συρία από την Αλ Κάιντα και για άλλη μια φορά πιστοποιεί ότι πλειοψηφία των συρίων υποστηρίζει το υπάρχον καθεστώς.
Γεννήθηκε πριν 61 χρόνια στο Jounieh του Λιβάνου.Στα 15 της έμεινε ορφανή από πατέρα και τα επόμενα χρόνια έζησε ως περιθωριακό άτομο παιδί των λουλουδιών και ως χίππις με ταξίδια σε Νεπάλ και Ινδία.Για 22 χρόνια έζησε μια ασκητική ζωή σε μονή του Λιβάνου.Στο καρπό της φέρει ακόμα τα ενθύμια των προηγούμενων αναζητήσεών της.Στον καρπό της που τον σκεπάζει το ένδυμά της υπάρχει ακόμη ένα τατουάζ ινδικής υφής.Της αρέσει ν΄ακούει Santana. Σήμερα ζει στη Δαμασκό και είναι στρατευμένη στην υπόθεση της διεθνούς ειρήνης και αποπειράται να προειδοποιήσει τον κόσμο για τους υφιστάμενους κινδύνους αν οι τζιχαιστές καταλάβουν τον έλεγχο της χώρας.Αυτή αντιπαλεύει αυτό που η ίδια θεωρεί ένα πακέτο από ψεύδη επιχειρώντας να κοντράρει την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση των αραβικών και διεθνών μέσων και να τεκμηριώσει τις διαπρατόμενες ακρότητες αυτού του πολέμου για την οργάνωση που έχει ιδρύσει.
Στα τέλη του 2011 άρχισε να συνειδητοποιεί δύο πράγματα.Αρχικά ότι δεν υπήρχε ψήγμα αλήθειας σε ό,τι μεταφερόταν ότι η συριακή αντιπολίτευση εμφορείται από δημοκρατικές αρχές.Και δευτερευόντως ότι η εξέγερη είχε λανσαριστεί από ξένους. Θυμάται ότι στην αρχή οι αντάρτες θεωρούνταν δυνάμεις μη ταυτοποιημένες αλλά όπως υπογραμμίζει η πραγματική τους ταυτότητα ξεσκεπάστηκε κάποιους μήνες αργότερα.
Όταν η Al-Jazira που εκπέμπει από το Qatar (πρόσφατα απαγορεύτηκε η μετάδοση των προγραμμάτων της στην Αίγυπτο) μετέδιδε σε πρώτη φάση τη « σφαγή » που διαπράχθηκε σε μια γειτονιά της Δαμασκού που ήταν περικυκλωμένη από τον συριακό στρατό πήγε η ίδια να δει τι συμβαίνει και έκπληκτη ανακάλυψε ότι το ρεπορτάζ ήταν εντελώς αναληθές.Μάλιστα όταν απευθύνθηκε στον ιερέα της περιοχής αυτός εξέφρασε την απορία του για ποιό πράγμα του μιλούσε.Πώς μια τέτοια μαζικής κλίμακας σφαγή δεν έγινε ούτε κατά διάνοια αντιληπτή από τους παροικούντες;Γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχει ταυτοποιηθεί ούτε ένα θύμα;Δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ένα όνομα;
Τον Δεκέμβριο του 2011 πήγε στο Qusayr.Είχε μεταδοθεί πάλι μια αντίστοιχη πληροφορία ότι ο συριακός στρατός είχε σφαγιάσει πολίτες.Στο περιφερειακό νοσοκομείο της έδειξαν 100 σωρούς που είχαν σκοτωθεί την προηγούμενη.Σύμφωνα και με τις μαρτυρίες που συνέλλεξε η σφαγή στην πραγματικότητα διαπράχθηκε από ένοπλες ομάδες ξένων.
Κατά τη γνώμη της οι ξένοι μαχητές θέλουν να επιβάλουν και να εφαρμόσουν την Σαρία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής στη Συρία με τη δημιουργία λαικών δικαστηρίων και την εκτέλεση ατόμων.Ενδεικτικό το λαικό δικαστήριο εν oνόματι της Σαρίας που προέβει στον σφαγιασμό κατά το γουαχαμπιτικό τυπικό ενός επισκόπου σύμφωνα με την ανάρτησή του βίντεο, το περιεχόμενο των διαλόγων του ,την πιστότητα των εικόνων του, την μοναδική κοσμοσυρροή που καταδεικνύει την εκτέλεση υψηλά ιστάμενων και πλήθος δημοσιευμάτων.Βέβαια και σ΄αυτήν την περίπτωση επιχειρήθηκε συντονισμένα και ως σήμερα επικάλυψη γεγονότων, ονομάτων και προσώπων για ευνόητους λόγους ,για την μη αντιστροφή του κλίματος και για πολιτικές σκοπιμότητες που σήμερα αποκαλύπτονται περίτρανα.
Τους τελευταίους μήνες επισκέφθηκε Homs, Alep, Qusayr και άλλα μέρη όπου μαίνονται οι μάχες.Επισκέφθηκε νοσοκομεία και σπίτια για να συλλέξει στοιχεία για την Οργάνωση Mussalaha (Επανασυμφιλίωση) αφού είναι η ιδρύτρια της διεθνούς της πτέρυγας.
Στις 21 Αυγούστου ημερομηνία της αποδιδόμενης χημικής επίθεσης βρισκόταν στη Δαμασκό. Όπως καταγγέλει μια εβδομάδα πριν από την φερόμενη επίθεση μια σοκαριστική σφαγή πραγματοποιήθηκε στη Λατάκεια όπου τουλάχιστον 500 πολίτες σκοτώθηκαν από οργανώσεις που ανήκουν στην Al-Qaida αλλά τα διεθνή ΜΜΕ ελάχιστα μετάδωσαν για αυτό το αποκρουστικό γεγονός.
Η ακτιβίστρια μοναχή θεωρεί ότι η η Συρία επέστρεψε στην πιο βάρβαρη περίοδο της ιστορίας της και τα μίντια παραμένουν σιωπηλά.Πιστεύει ότι η Jabhat al-Nusra σφαγιάζει αδιακρίτως πολίτες και στρατιώτες και αποτελεί μια απειλή για όλον τον πολιτισμένο κόσμο και ειδικοτερα για Λίβανο και Ισραήλ.Αν το καθεστώς Assad καταρρεύσει μια ισλαμιστική δικτατορία θα επιβληθεί στη Συρία.Η Αμερική ουσιαστικά συμβάλει στην ενδυνάμωση της Al-Qaida.
Η αδελφή Agnès-Mariam πιστεύει ότι οι εικόνες της αποδιδόμενης επίθεσης ήταν κατασκευασμένες.Οιι περισσότεροι από τους πολίτες έιχαν εγκαταλείψει την επίμαχη περιοχή οπότε πως υπήρξαν απροσδόκητα δεκάδες παιδιά μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης Αυτή η ζώνη σήμερα έχει περισσότερους από 20.000 μαχητές που εισέβαλαν από Ιορδανία.Αν έγινε χρήση χημικών γιατί οι εικόνες παρουσιάζουν δεκάδες άτομα να παρευρίσκονται πλησίον της πληγείσας περιοχής αμέσως μετά το γεγονός χωρίς μάσκες προστασίας και άνευ οποιουδήποτε άλλου μέτρου προστασίας .Ούτως ή άλλως τα χημικά δεν θα ήταν το ίδιο επικίνδυνα και γι αυτούς.
Στην πρώτη αντίστοιχη αποδιδόμενη επίθεση με χημικά που είχαν μεταφερθεί από Τουρκία στο Χαλέπι οι εμπειρογνώμονες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν τότε τις σωρούς των νεκρών.Στα βίντεο που διαδόθηκαν σ΄ ολόκληρο τον κόσμο και τα οποία υποτίθεται ότι τεκμηριώνουν τώρα αυτή την επίθεση μπορούμε να δούμε δεκάδες άτομα να στέκονται πλάι στις σωρούς.Τονίζει ότι εκείνη τη νύχτα ήταν στη Δαμασκό.Αποκαλύπτει ότι 50 σωροί στρατιωτών μεταφέρθηκαν από τα τούνελ του στρατού σε νοσοκομείο.Υπέστησαν ασφυξία από αέρια.Μια ισλαμιστική οργάνωση ήταν υπεύθυνη γι αυτήν την επίθεση που ήταν και η μόνη επίθεση με χημικά που έλαβε χώρα ως τώρα στην συριακή σύγκρουση,υποστηρίζει.
Διαβεβαιώνει ότι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τους τζιχαιστές είναι ο συριακός στρατός.Επαναλαμβάνει ότι αν ανατραπεί η συριακή κυβέρνηση η κατάσταση θα γίνει χειρότερη κι απ΄αυτή του Ιράκ.
Δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί ο διεθνής παράγονατας επέλεξε να κυρήξει τον πόλεμο τώρα όταν το συνεπαγόμενο αποτέλεσμα του ισοδυναμεί με μια χαοτική ανεξέλεγκτη κατάσταση που θα επικρατήσει την επομένη από εξτρεμιστικές ομάδες.
« Γιατί η Αμερική υποστηρίζει το ριζοσπαστικό ισλάμ ; »αναρωτιέται με έμφαση.
« Οι ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία.Δεν αρκεί όμως αυτό.Οι ΗΠΑ αποτελούν μέρος του πρόβλήματος ,της διαμάχης επομένως δεν μπορούν να παριστάνουν τον δικαστή.Είναι πολύ επικίνδυνο ένα έθνος να επιχειρεί να καταστεί ο δικαστής και η αστυνομία ολόκληρου του κόσμου.Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοί κατασκευάζουν ένα ψέμα.Δεν έχουμε καμιά ανάγκη από έναν πόλεμο που στηρίζεται σε ψεύδη.Είναι σκανδαλώδης ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η Δύση αυτή τη στιγμή.»
Μια ενδεχόμενη επέμβαση θα σηματοδοτήσει την ηθική νομιμοποίηση των τελετουργκικών κατά κυριολεξία και όχι κατ΄ ευφημισμό σφαγών γουαχαμπίτικου τυπικού ανά την υφήλιο , την δικαίωση των σαλαφιστών και τακφιριστών τρομοκρατικών κινημάτων, τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό λευκής και μαύρης τρομοκρατίας καλής και κακής.Θα συμβάλει καταλυτικά στην παραγραφή και το ξέπλυμα των εγκλημάτων τους δια της μεροληπτικής, παρωχημένης τακτικής της δαιμονοποίησης ενός ακόμη προσώπου.(βλ.εξώφυλλο του Economist)

ΠΗΓΗ : Haaretz,αναδημοσίευση αποσπασμάτων και στην Τhe Ugly Truth

Πορφύρης Δ.


http://olympiada.files.wordpress.com/2013/09/20130905-085552.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου