Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Φθιώτιδα: Στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς

Φθιώτιδα: Στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, γιατί έκτος από τις επικίνδυνες στροφές, τώρα έχει και επικίνδυνους ληστές... που στήνουν καρτέρι στα αυτοκίνητα για να ληστέψουν οδηγούς και επιβάτες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα.

Κάποιες φορές πετούν πέτρες στο παρμπρίζ...
και στα τζάμια του αυτοκινήτου, άλλες φόρες τοποθετούν μεγάλες πέτρες ή άλλα αντικείμενα μέσα στο δρόμο και όταν ο οδηγός σταματήσει για να δει τι συμβαίνει, πετάγονται από το πουθενά και τον ληστεύουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν πάνω σε στροφή και αν ο οδηγός δεν διατηρήσει τη ψυχραιμία του μπορεί να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να βρεθεί στον γκρεμό.

Μου έσπασαν το παρμπρίζ και όταν σταμάτησα με "έγδυσαν"

Ο οδηγός της mercedes της φωτογραφίας, δικηγόρος από Αθήνα, το απόγευμα της Παρασκευής κινούταν από Δομοκό προς Λαμία. Όπως ο ίδιος είπε στο LamiaReport, ξαφνικά πάνω στη στροφή του πέταξαν μια μεγάλη πέτρα και του έσπασαν το παρμπρίζ.

Όταν κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει και πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, γιατί κι εκεί άκουσε να "σκάνε" πέτρες, πετάχτηκαν από το πουθενά νεαροί ρομά οι οποίοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού, του άρπαξαν τσάντα, χαρτοφύλακα και ότι άλλο είχε μέσα και εξαφανίστηκαν.

Ανάλογο κρούσμα σημειώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, στο ίδιο σημείο περίπου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου