Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ Ομολογία Σύρου ισλαμιστή ότι τα χημικά όπλα τα έριξαν οι αντάρτες!


Βίντεο που δείχνει τον ισλαμιστή τρομοκράτη Ναντίμ Μπαλούς να ομολογεί την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, εναντίον γυναικών και παιδιών, επειδή ανήκουν στο "αντίθετο" στρατρόπεδο, και να είναι" περήφανος" για αυτό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
 
Είναι μια κυνική ομολογία που φαίνεται να δικαιώνει τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν για την τοποθέτησή του σε ότι αφορά τον υπεύθυνο της ρίψης χημικών όπλων στην Συρία και επίσης αποτελεί ισχυρό τεκμήριο για την ρωσική έκθεση ως προς το ποιός έκανε χρήση χημικών.
 
Πριν λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε δηλώσεις του έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20, που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, είπε ότι "οι αντάρτες και όχι ο Άσαντ έριξαν τα χημικά στη Συρία".
Ο Πούτιν έκανε λόγο για «προβοκάτσια» από πλευράς των επαναστατών, οι οποίοι, όπως είπε, ήθελαν να προσελκύσουν περισσότερη βοήθεια από το εξωτερικό.
"Μια επίθεση κατά του συριακού καθεστώτος νομιμοποιείται μόνο για λόγους αυτοάμυνας. Εκείνοι που δρουν διαφορετικά θα είναι παράνομοι"
Πάντως, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι σχεδόν όλοι οι ηγέτες της G20 υποστηρίζουν μια επέμβαση εναντίον της Συρίας. Για άλλη μια φορά, βέβαια, είπε ψέματα. Μόνο οι δυτικοί, και πάλι πλην Ιταλίας και η Ιαπωνία, στηρίζουν την επίθεση
 
Στην 100σελιδη έκθεση που συνέταξε η κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν κι έχει σταλεί από τον Ιούλιο στον ΟΗΕ, παραθέτονται στοιχεία που αποδεικνύουν τους αντίθετους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον, της Βρετανίας και του Παρισιού, ότι, δηλαδή , η κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Ασαντ κάνει χρήση νευροπαραλυτικών αερίων- και σαρίν- προκαλώντας χιλιάδες θανάτους.
 
Η ανακοίνωση για την πολυσέλιδη έκθεση που φέρει τη σφραγίδα της Μόσχας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η έκθεση που έχει παραδοθεί στα Ηνωμένα Εθνη πριν δύο μήνες αποδεικνύει ότι οι αντάρτες της Συρίας εξαπέλυσαν επίθεση με χημικά στο Χαλέπι στις 19 Μαρτίου και όχι η κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Ασαντ.
 
Το θέμα όμως είχε αναδείξει και το αμερικανικό mintpressnews για το οποίο δουλεύει η ρεπόρτερ που έκανε την ρεπορτάζ, η οποία ενίοτε ως συνεργάτης δουλεύει για λογαριασμό του Associated Press, το ρεπορτάζ όμως έγινε για το mintpressnews. 
 
Η Dale Gavlak, μετέδωσε πως Σύροι αντάρτες της αποκάλυψαν ότι εκείνοι ευθύνονται για το μακελειό, κάτι που ούτως ή άλλως είναι αυτονόητο για όσους γνωρίζουν τις πρακτικές των δυτικών.
Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η επίθεση οφείλεται σε λάθος χειρισμό των χημικών που προμηθεύτηκαν οι Σύροι αντάρτες από την Σαουδική Αραβία.
 
«Μιλώντας με γιατρούς, κατοίκους της Γκούτα, αντάρτες και τις οικογένειές τους, πολλοί πιστεύουν πως οι δυνάμεις των ανταρτών πήραν τα χημικά μέσω του επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ μπιν Σουλτάν και είναι οι υπεύθυνοι για την επίθεση», μετέδωσε η Dale Gavlak. 
 
Οι αντάρτες φέρονται να είπαν πως δεν ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται χημικά όπλα. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο δεν αποκλείεται αρχικά τα όπλα να προορίζονταν για την Αλ Κάιντα (ακόμα χειρότερα δηλαδή, για να καταλάβουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε).
 
Ακολουθεί το βίντεο
 
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου