Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΕΜΟI «ΤΡΕΛΟΥ» ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ


φοτο συνοραΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλες μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στην συνοριακή περιοχή Τουρκίας Συρίας όπου βρίσκονται οι Τουρκομάνοι που έχουν δεχτεί τις τελευταίες μέρες ρωσικές επιθέσεις, αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που προβάλλουν, τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης κατευθύνονται στην «καυτή» περιοχή ενώ οι στρατιωτικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε ετοιμοπόλεμη επιφυλακή.
πεφτουν δυοΕντωμεταξύ λίγες ώρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφουςö τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι άλλα δυο ιπτάμενα «αντικείμενα» έπεσαν στην συνοριακή περιοχή των Τουρκομάνων της Συρίας. Σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, το ένα από αυτά τα ιπτάμενα ήταν πολεμικό ελικόπτερο.
Όπως φαίνεται κάποιοι ιθύνοντες στην Άγκυρα ή κινούνται σπασμωδικά και άκρως επικίνδυνα, ή βαδίζουν βάσει οργανωμένου σχεδίου να προκαλέσουν ακόμα και πόλεμο με την Ρωσία, με τον κίνδυνο η σύγκρουση αυτή να πάρει παγκόσμιες διαστάσεις.
Να σημειωθεί ότι η τουρκική αντιπολίτευση, (εφημερίδα Zaman), κατηγορεί την τουρκική κυβέρνηση για ανεύθυνη και άκρως επικίνδυνη πολιτική που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην διάσπαση της Τουρκίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.niksoxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου