Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ξέσπασμα Γλέζου: «Δεν έχουμε άλλο αίμα να δώσουμε - Να βγει ο λαός στους δρόμους».


Έκκληση, «αύριο κιόλας να βγει ο λαός στους δρόμους», απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε δήλωσή του στην οποία παράλληλα καταγγέλει την ασφυξία που επιβάλλουν οι εταίροι στον ελληνικό λαό.
Ο κ. Γλέζος περιγράφει με τη λέξη «ασφυξία», «εκείνο που σαδιστικά κάνουν
επί 4 μήνες σε βάρος του λαού μας και της κυβέρνησής του οι περίφημοι Εταίροι, υπό τις συνεχείς επιδοκιμασίες των εγχώριων συνεργατών τους».
Είναι, όπως αναφέρει, «σαν να έχουν περάσει μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι κάθε πολίτη της χώρας, από τη στιγμή που τόλμησε, ύψωσε το ανάστημά του και είπε: φτάνει πια»!
«Καμαρώστε Ευρώπη και θεσμούς!» συνεχίζει ο Μανώλης Γλέζος και καταγγέλλει «καθημερινές λοιδορίες από τα κλιμάκια της εξουσίας, ύπουλες διαρροές, ψέματα ειπωμένα με τη βεβαιότητα πως του ψευδόμενου η φωνή είναι στο τέλος και η μόνη που θα ακουστεί, γιατί έχει την τύχη να είναι ισχυρός (αν και διαπλεκόμενος) Γερμανός, σεβάσμιος Λουξεμβουργιανός (χωρίς αυτό να τον εμποδίζει να ζει σε φορολογικό παράδεισο), ευυπόληπτος Γάλλος (μολονότι ασπόνδυλος και αμνήμων), τυχάρπαστος (και απατεωνίσκος) Ολλανδός, αλλά ειδικός στο να προσπέφτει με χάρη στα πόδια των ισχυρών».
«Λυπάμαι που αυτή την ώρα είμαι μακριά από την Ελλάδα. Αλλά πιο πολύ θα λυπηθώ αν δεν δω, από αύριο κιόλας, το Λαό μας να βγαίνει στους δρόμους με όλη τη θυμωμένη του αξιοπρέπεια, με τη δίκαιη οργή του που τη μεταπλάθει σε πολιτική πράξη απέναντι σ' αυτούς που σχεδιάζουν την εξόντωσή του», αναφέρει ο Μανώλης Γλέζος και συνεχίζει: «Χρωστάμε στις γενιές που έρχονται να βγούμε στο δρόμο, για να πούμε στους τοκογλύφους πως δεν έχουμε άλλο αίμα να δώσουμε. Να βγούμε στο δρόμο για να πούμε και στην κυβέρνησή μας πως είμαστε δίπλα της, αρκεί να μην κάνει βήμα πίσω».
«Συνέλληνες, τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε σε όλους ότι διατηρούμε τη μνήμη της ελευθερίας, την ιδεολογία της αντίστασης», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΠΕ
Από:  imerisia.gr

hassapis-peter
http://amethystosbooks.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου