Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ;

6da_ipsala_gumrukΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όργιο με παράνομες διακινήσεις προϊόντων προς την Ελλάδα και με δωροδοκίες- μπαξίσια κρατικών υπαλλήλων που αφήνουν κυριολεκτικά ελευθέρα τα σύνορα για να περνά ο κάθε «πονηρός» στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύφτηκε αυτές τις μέρες στον τουρκικό τύπο.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεγάλο σκάνδαλο με τουρκικές φίρμες που προωθούν παράνομα προϊόντα απομιμήσεις στην Ελλάδα, ξέσπασε αυτές τις μέρες στο συνοριακό τουρκικό φυλάκιο İpsala, απέναντι από τους Κήπους στον Έβρο.
Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, 15 άτομα συνελήφθηκαν από τις τουρκικές αρχές γιατί είχαν δωροδοκηθεί να κάνουν τα στραβά μάτια σε τουρκικές εταιρείες μαϊμού που προωθούν προϊόντα απομιμήσεις στην ελληνική αγορά.
Όπως δήλωσε στις εφημερίδες ο νομάρχης Αδριανούπολης, Dursun Ali Şahin, εδώ και τέσσερεις περίπου μήνες τουρκικές εταιρίες που δωροδοκούν υπάλληλους των συνόρων και τελωνιακούς κατάφερναν με το ανάλογο μπαξίσι να κάνουν οι υπεύθυνοι τα στραβά μάτια και έτσι τα μαϊμού προϊόντα τους να περνούν ανεξέλεγκτα τα ελληνοτουρκικά σύνορα και να διοχετεύονται στην ελληνική επικράτεια. Να σημειωθεί ότι η Τουρκία είναι ο «παράδεισος» της βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων μαϊμού.
Η κατάσταση αυτή τελικά μετά από καταγγελίες προκάλεσε την επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας και συνελήφθηκαν περί τα 15 άτομα κρατικοί υπάλληλοι ενώ καταζητούνται και άλλοι εννέα. Οι συλληφθέντες, όπως αναφέρεται, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες.
Σκεφτείτε τι γίνεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα αφού για προϊόντα μαϊμού αρκεί ένα καλό μπαξίσι στους Τούρκους για να περνούν ανενόχλητα στην ελληνική πλευρά, όταν έχουμε την άνθρωποθύελλα των παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών που κατευθύνονται οργανωμένα από την τουρκική μαφία προς την χώρα μας.
Δηλαδή με λίγα λόγια μπέστε σκύλοι, (τουρκικοί), αλέστε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου