Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ Η ΠΑΛΜΥΡΑ Η ISIS EKTEΛΕΣΕ 20 ΣΥΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ


Palmyra Amphitheatre View
Για πρώτη φορά οι ρωμαικοί αρχαιολογικοί χώροι γίνονται θέατρο φρικτών εκτελέσεων…από τους τζιχαντιστές…η επιστροφή του Διοκλητιανού.
Στο αρχαίο ρωμαικό αμφιθέατρο της Παλμύρα στη Συρίας  η ISIS εκτέλσε 20 σύριους στρατιώτες και μέλη της εθνική αάμυνας των εθελοντών.H κατηγορία που τους αποδόθηκε είναι ότι πολέμησαν υπέρ του συριακού καρτους και κατά του Ισλαμικού Κράτους. Η εκτέλεση έγινε την Τετάρτη. Το Ισλαμικό Κράτος αποκάλυψε ότι έχει βλέψεις αυτοκρατορίας αφού αντιγράφει πρακτικές του παρελθόντος.Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH) 27.5.15.
«Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με σφαίρες ενώπιον πλήθους στο ρωμαικό θέατρο της Παλμύρα 20 άνδρες με την κατηγορία ότι είναι σιίτες και Nossairi (όρος που αποδίδετε στους alaouites)γιατί πολέμησαν για το « καθεστώς» αναφέρει το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH). (afp)
Η κίνηση αυτή είναι δηλωτική ότι οι φιλοδοξίες του Ισλαμικού Κράτους υπερβαίνουν κατά πολύ τη ΜΑνατολή και τη Βαφρική όπου δραστηριοποιείται και εκτείνεται και στοχεύουν ευθέως τη Δύση.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου