Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι Τσετσένοι αναλαμβάνουν να «καθαρίσουν» την Κομπάνι


Οι Τσετσένοι αναλαμβάνουν να «καθαρίσουν» την Κομπάνι
Για την μητέρα των μαχών ετοιμάζονται οι τζιχαντιστές στην Κομπάνι αφού το ισλαμικό κράτος διέταξε να αναλάβουν πλήρως την επίθεση στην μαρτυρική πόλη οι Τσετσένοι.
Μάλιστα για τον λόγο αυτό έδωσαν εντολή στον τσετσένο Αμπού Ομάρ αλ Σισάνι να φύγει από το όρος Σιντζάρ και να πάει στη Κομπάνι.
Η κίνηση αυτή έχει μία και μόνο εξήγηση.
Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται για την τελική επίθεση για αυτό και δίνει την επιχείρηση στον κορυφαίο στρατιωτικό διοικητή τους.
Πρόκειται για τον φοβερό και τρομερό διοικητή που ήταν αρχικά υπεύθυνος για την βόρεια Συρία όπου έχουν γίνει και τα πιο φρικτά εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης και στην συνέχεια είχε αναλάβει τους Γιαζίντι.
Ο αλ Σισάνι γεννήθηκε το 1986 στην Γεωργία, από πατέρα χριστιανό ορθόδοξο και μητέρα μουσουλμάνα.
Είναι βετεράνος του Ρωσο – Γεωργιανού πολέμου, που γρήγορα εντάχθηκε στις δυνάμεις τουΙσλαμικού Κράτους.
Το όνομά του ήταν Ταρκάν Μπατιρασβίλι και το 2010 φυλακίστηκε για παράνομη διακίνηση όπλων.
Στην φυλακή όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ισλαμικό site, μεταμορφώθηκε κι ορκίστηκε μόλις βγει έξω να ενταχθεί στην τζιχάντ.
Και έτσι έγινε.
Πήγε στην Συρία και όπως δήλωσε ο πατέρας του, τους τηλεφώνησε μόνο μία φορά για να τους πει ότι είχε παντρευτεί μία γυναίκα από την Τσετσενία και έμενε σε μια μεγάλη βίλα στο Χαλέπι.
Πριν από ένα μήνα είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στον αραβικό τύπο ότι είχε σκοτωθεί όμως οι πληροφορίες αυτές δεν ευσταθούσαν.
http://www.tribune.gr/world/news/article/85522/tsetseni-analamvanoun-na-katharisoun-tin-kompani.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου